astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 - kanal değiştir kanal - sebep? - sinyal gelince bi hoş oluyom ohş - lan - ya o değil de şu vcd nin scart girişi var ya, onu taksan diyorum - oldu canım, görüşürüz... baaay :vınn: - sana bi iyi bi de kötü haberim var - iyiden başla - uyduya şifresiz p*rno kanalı açıldı - frekans ne frekans - işte onu bilmiyorum - hişt lan berkecan, akıllı olucan berkecan ahı ahı olum kızın yanında gaza geldin de bozuk bu regal'ler hea - peheey, gece oturma odasına gelelim diye yapıyon ama yemezler - maç vardı lan çalışsana - bozuldum ben - noldu yine - herkesin içinde ucuz bu dedin bozuldum ben de sana - hmm bu dialogda yanlış giden bi'şeyler var sanki - ben de fark ettim AlInTıDıR... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 :D:D onlar dile gelse başka neler neler söylerdi güzel olmuş paylaşım için teşekkürler;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2008 valla süper olmuşlar en sondaki çok güzel olmuşş:Demeğine sağlık mükemmellerr:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.