raskolnikov Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2008 bütün hoşçakallara alış bünyem.. Hayat senin bildiğin istediğin gibi değil çünkü... Umdukların zaten olmuyor, olanlarda hep bir eksik oluyor... şimdi bu b.ktan masanın üstünde, kaçırdığın fırsatlar için ağıt mı yakmalısın, yoksa eline aldığın kalemi beyninemi saplamalısın... "hep yenildik ve yenilgilere uğradık" demiş şair... söyle, bu yenilgilerin sonu ne zaman gelir bize... hangi zaman diliminde yok olur kalbimize saplanan acı...ya da hangi diyara aittir mutluluk sancıları... bütün vedaları kaydet bünyem.... çünkü günün birinde çıkartıp kara kaplı defterleri, tek tek hesaplarını sorucaz bu vedaların... yenilgilerin.... hayat bir kazık atma oyunu galiba....gücü bize yetiyor hayatın, hep biz yiyoruz kazığı... hep bizden mi olacak ağlayan taraf bünyem!...hep bizden mi gidecek giden....yetmez mi çektiğimiz kalp acıları, gönderdiğimiz dost tabutları... ölümden değil korkumuz bünyem, her insan ölecek yaştadır demiş yazar... ölüm girip yerleşivermiş yaşamımıza da...zamansız gidişlerdir canımızı yakan, gözlerimizi kurutan... hayat; kazık yiyen hep biz mi olacağız senden!... oysa biz.... ........ ........ biz şimdi bir yarım kalmışlığın orta yerindeyiz artık...her gidenele gidiyor yaşamımızın bir yarısı... her gidenle giriyor arafa ruhumuzun bir parçası... bütün dönüşsüz gidişleri söyle bünyem!... haykır, kalbin saplandığı sancıları.... biliyorum alışamayacaksın hiçbir hoşçakal lafına...biliyorum her gidişte canın yanacak senin.... biliyorum..... ......... ......... aslında hiçbir şey bilmiyorum... gücüm kalmadı artık bünyem.... yoruldum, güçlü görünmekten, kimse üzülmesin diye kendimden kısmalardan... canımı yine yaktın hayat... ............. dışarda yağmur yağıyor, istanbul yeniden gözyaşlarına boğuluyor... yağmur yağıyor!... ben giden bir dostun ardından ağlıyorum...İstanbul, bilmiyorum, neden ağlıyor..... şehir tek vücud kasvete bürünüyor..... ben, kalbime, gidenin hatrına bir çizik daha atıyorum... .................................... altı çizili bölüm mysteriouslady nin bir yazısının başlığıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Hayat senin bildiğin istediğin gibi değil çünkü... Umdukların zaten olmuyor, olanlarda hep bir eksik oluyor... ne güzel söylemiş yaa eline sağlık çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panta_reii Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Hayat senin bildiğin istediğin gibi değil çünkü... Umdukların zaten olmuyor, olanlarda hep bir eksik oluyor... ne güzel söylemiş yaa eline sağlık çok güzel olmuş yok artık hoşçakallara alışmak gidenlere değil yanında olana bak mutluluk sana yakışır yüzündeki tebessümü daima koru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 yine raskolnikov ve yine mükemmel bir paylaşım... Çok güzel gerçekten teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 ............. dışarda yağmur yağıyor, istanbul yeniden gözyaşlarına boğuluyor... yağmur yağıyor!... ben giden bir dostun ardından ağlıyorum...İstanbul, bilmiyorum, neden ağlıyor..... şehir tek vücud kasvete bürünüyor..... ben, kalbime, gidenin hatrına bir çizik daha atıyorum... Etkileyici... Söz konusu gitmeler olunca herkesin söyleyecek bir lafı var ne yazık ki... Hoşçakallara alışmayı kimbilir ne zaman öğreneceğim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2009 giden gidiyor.... en son söyleyende gitti işte... kalan kim... bilen var mı?.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Adına türküler söylerken Ve her şeyi dizelere dökerken Bu sebepsiz gidişin neden Delice sevdiğini söyleyen sen Ölümüne seven ben Peki, bu sebepsiz gidişin neden Hiç düşündün mü giderken Nasıl yaşar çamurdan bu beden Şarabın acı tadına yemin etmişken Her yudum seni içeceğim şimdi şişeden Ve ardına bakmadan giderken Sanma durur bu can kafesinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.