alev Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2008 sen nasıl birisin kendini nasıl buluyorsun kişilik olarak kendini iyi tanıyormusun kısaca kendinden bahset.... maksat eğlence ve muhabbet olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2008 Olduğum gibiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Uysal ama inatçı ve sabırlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 inatçı...kötümser...ama iyi bir arkadaş :Do benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 anlatmakla bitmeyecek kadar uzun olmasına rağmen buna hiçte niyeti olmayan biriyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Locked'ın cümle kurma kabiliyetine bayılan biriyim :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 bitaneyim gülüşüm bakışım verdiğim iyi enerjiyle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 mükemmelmişsiniz siz yaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 aslında hepimiz kendimize verdiğimiz değer kadarız...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 vayyy evet çok doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 sen her dediğime doğru dersen yaptığım yanluşları da farkedemicemm ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 :D:D:Dama doğru sözede ne hacet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Çok karakterli ama ne o ne de öteki. Aynı anda herkes ve hiç kimse. Konuşmaya değmez. Kısaca üç nokta bile etmem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
signofbaphomet Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 eşi benzeri bulunmayan sadist kişilik..benm o ben =) mazoşistlerle çok ii anlaşırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm:) yine mükemmel bir kötülük düşünüyorum.. yaşasın kötülük:) kahrolsun samimiyetsiz sevgi pıtırcıkları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Aynen Lorelie:D Kötü olmak çok zevkli bence:devil: () Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 genelde sinirli, bazen sakin sık sık mutlu, aradabir melankolik hep merhametli, nadir gözü yaşlı gündüz umursamaz, gece düşünür bilindik insan modeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 öküz...... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 öküz...... en güzel halin ateşin üstünde olsa gerek:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 en güzel halin ateşin üstünde olsa gerek:D:D evet ben patates kızartmasıyım ya...:blink:...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 evet ben patates kızartmasıyım ya...:blink:...:D evet yanında iyi gider çevirmenin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 o zaman bi pithc çevirme alalım......:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 öküz...... :D .................... ben........... nasıl biriyim diye düşünmekten çekinecek kadar karmaşık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 kel bıyıklı şişko:rofl: ....... gıcığım la ben..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 zaman zaman aptal gibi davranan kendi içine karşı savaş veren duygusal olmakla birlikte mantığını iyi yürütebilen kızılderililere kafayı takmış biriyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.