enisulcelis Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2008 sahaja yogaya gitmeye başladım,çakraların basit meditasyonlarla temizlenip açılabileceğini söylediler,hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
h1orus Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2008 Daha önce yoga eğitimi almıştım, sahaja yogaya da gitme fırsatım oldu klasik yoga ve meditasyon yöntemlerinin dışında çakra açma teknikleri var faydasını ve farkındalığını hissediyorsun.Gitmeye devam et bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 şu anda 8. haftadayım ... ereğlide gidiyorum sahaja yogaya ve gerçekten eğlenceli ... o rahatlık hissini ve ortamdaki enerjiyi falan kolayca hissediyosun ... devam et bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 brhama kumarıs dernegı var ben ona gıdıyorum ordada medıtasyon var sahaja yoga burdada varda pek aktıf degıller ama cakra olayı gercekten onemlı bızımkınde sen kendın temızlıyosun cakralarını sahajayı bılmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Arkadaşlar uzun araştırmalar yaptım ve herkezin ortak sorunu çakralar.Saha yoga ile bütün bunları aşabilirsiniz.Sizlere tavsiye ediyorum kesinlikle işe yarıyor ve aydınlanmanızı aldıtan sonra taç çakranızdan rüzgar çıkıyor bunu elinizi taç çakranızın 5-10 cm üstünde tutarak hissedebiliyorsunuz.Ve ayrıca sahaja yoga ücretsiz bir öğretidir.Kurucusu olan Shri Mataji 7 gezegenin aynı hizada olduğu ve gece ile gündüzün eşit olduğu bir günde doğmuştur.Yani kurucusu dengeyi temsil ediyor.Ayrıca bu sahaja yoga bütün dinler içinde uygun islami olsun hristiyanlık olsun fark etmiyor.Sahaja yoga avrupanın bir çok yerinde kullanılıyor ve kanıtlanmış bir öğreti.Ayrıntılı bilgilere ve eğitim kursları hakkındaki bilgiyi sahaja yoganın Türkiyedeki resmi sitesinden öğrenbilirsiniz... http://www.sahajayogaturkey.f2s.com/ Sağlıcakla Kalın... Ayrıca MERSİN'den katılacak olanlar varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 3 gün önce yaptım bu yogayı. gerçekten etkisini gördüm.sonunda sol elim buz gibiydi sağ elim ise sıcaktı. Parmaklarımız çakraları temsil edio ve yoga sonunda sızlayan parmaklar hangi çakranın kapalı olduğunu size söylüo. Ancak kurucusunun resmi olduğu zaman daha etkili oluyomuş ve eğer resim kırılırsa ya da bi hasar görürse denize atmak lazımmış. bu bana biraz saçma geldi ama orası beni ilgilendirmio kendimi iyi hissettim sonuçta. Tavsiye ederim bende. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Evet Shri Matajinin resimlerinden vibrasyon yani enerji yayılıyor bilimsel olarakta kanıtlanmıştır .Denize atma konusunuda ilk defa duydum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 bunu bir öğretmenim vardı onunla ders sonrası verdikleri yoga eğitiminde yapardık o zamanlar bunu hissederdim hemen belki daha açıktım buna bilmiyorum ama şimdi uzun sürüyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 doğru değildir o zaten ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 harbi denize atmak da nesi... vibrasyon yayıyorsa hocanın taa o zaman dağıttığı resim hala duruyor dosyamda onu koyup karşıma mum ve tütsüyle bir daha denemeliyim belki ... o zaman ortam olur ... hey gidi günler diyesim geldi eheh:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Uzun süre kundalininizi güçlendirmeyince veya düzenli olarak meditasyon yapmayınca gene eski haline dönüyor.Ama meditasyonları zor deil ve bişe imgelemenide gerekmiyor.Ayrıca en fazla 20-30 dakikanızı alıyor.Ama çok yarayışlı ilk günden faydasını aldım...Evet işe yarar resim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 evet bunu için ben de kitap önerebilirim bir sürü var ama sade anlatımı olan insanın 8 yeteneği _ gurmukh dharma yay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Death Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2009 şimdi aydınlanmayı aldığımız zaman çakralar direk açılıyo mu yani ayrı ayrı çakraları açmak için çalışma yapılmıyo mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 çakralar tek tek açılıo hepsi aynı anda açılmıo benim bildiğim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Hyr çakralarınız hmn açılıyor ama güçlü deiller ve sürekli açık kalmıyorlar.Bu yüzden meditasyonlar yapmanız gerekiyor.Zaten taç çakranız açılında diğer çakralarda otomatik açılıyor.Ama bazı kişilerde aydınlanma yani kundalini taç çakrayı delmesi ve yukarı çıkması biraz zaman alıyormuş.Ama TÜRK'lerin %90'ı ilk seferde kundalinisi uyanıyor ve taç çakrasını deliyor.Namaz kılmak Allaha ibadet v.s kundalininiz dahada yükseliyor ve güçleniyor.Esintiler artıyor.İnanmayan varsa namaz kıldıktan sonra taç çakrasındaki rüzgarları eliniz ile hissedin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2009 mistik milletiz vesselam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 mistik milletiz vesselam ne diyor bu yaa?:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 ne diyor bu yaa?:D:D bu dediğin ben oluyorum kuvvetle ihtimal . sen anlamazsın demek gibi bir seçeneğim varken olanı söylüyorum demeyi seçiyorum terminatör Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alone-Wolf Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Yani biz psişik güçler gibi bazı güçleri olan bir toplumuz demeye getiriyor.Mistik sözünü daha önce duymadınmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dreamer87 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2009 Sahaja yoga'ı daha önce duymuştum. Birkaç arkadaşımda gitti. Sahaja yoga İslam'a uygun değil! Neden?; Sahaja Meditasyonu: " Her iki elinizi avuç içleriniz yukarıya bakacak şekilde dizlerinizin üzerine koyun, Shri Mataji'nin resmine bakın ve gevşeyin. Kabinizden, tüm saf arzunuzla, "Anne, lütfen bana Aydınlanmamı ver" deyin. Bunu üç kere tekrarlayın." Her zaman okuduğunuz Fatiha 2-5.Ayet: 2 Hamt, âlemlerin Rabbi Allah'adır. 3 Rahman'dır, Rahîm'dir O. 4 Din gününün Mâlik'i/ sultanıdır O... 5 Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. Meditasyonu yaparım ama Shri Mataji'den bir şey istemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inci Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 8. haftam olcak bu hafta dersler derinlendikçe serintiyi daha iyi hissediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 nası İslam'a uygun değil?? Alt tarafı bir yoga. ordaki anne Allah anlamında zaten.. ayrıca yoga nın bir bölümünde tam hatırlamıyorum Allaha sesleniyosun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inci Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 ordaki anne aslında allaha degil içimizdeki enerjise sesleniş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Sahaja Yoga, Aydınlanma (Kundalini uyanışı) deneyimine dayanan özel bir meditasyon tekniğidir ve bu her insanın içinde gerçekleşebilir. Bu süreç boyunca, içsel bir değişim oluşur ve kişi ahlaklı, birleşik, bütünleşmiş ve dengeli olur. Kişi, dünyanın tüm dinlerinde ve ruhani geleneklerinde anlatıldığı gibi, heryerde olan tanrısal gücü serin bir esinti şeklinde hissedebilir. Yoga kelimesi her yanı saran kutsal güç ile bütünleşmek anlamındadır. 'Sahaja' ise sizinle doğmuş olan, aynı zamanda kolayca, kendiliğinden olan anlamındadır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.