SrN_ Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2008 Sevgili, Bilmiyorsun, neden bu denli sessiz ve ışıksız kaldığımı karanlıklarda ... Bugün, belki dilimin ucunda biriken her şeyi alıp götüren zamana karşı isyan ediyorum hayatı . İlk defa intiharı yorumluyorum bütün harufatlarla ... Anlamını bilmediğim kelimelerle kolkola girerek, öylece yeni düş alanlarına kaçarak kendimden . Yahya Kemal'le karşılaşıyorum en olmadık yerinde yolculuğumun " o anda ölmek , intihar etmek istiyordum . " diyerek destekliyor beni üstad . Kendimden çıkıyorum ilk önce . Üzerime yapışan bütün libasları tek tek ayıklıyarak kendim kalkmak istiyorum . Ruhuma, benim dışımda üfleyen bütün dudakları kilitleyerek kaçmak mevsimleri, saatleeri, anları ... Kocaman bir çukurun tam kenarına gelmişken... Ah, bedenimi itecek bir elim daha olsunu çok isteyerek ... - alıntı - Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.