NighT_marE Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2008 Rüyalarımda, karşımda benden bir tane daha var. Birşeyler konuşuyoruz ama sanki hızlandırılmış gibi...Konuştuğumuz dili bilmiyorum. Uyanıyorum. Aynı dilde birileriinin bana birşeyler söylediğini duyuyorum.Anlamıyorum ama bilinçsizce cevap veriyorum. Sonrada kendimden korkuyorum. Okula gidiyorum. Dalgın bir şekilde, tam caddeye adımımı atıcam, bir ses bana "Dikkat et araba geliyor" diyor. Bakıyorum etrafıma kimse yok. Sürekli ermişleri dirilmiş olarak görüyorum rüyalarımda. Yükseldiğimi hisseidyorum. Ama gel gelelim hiç bir psişik şeyi gerçekleştiremiyorum... Ve bir çıkar yolu arıyorum. Neler olduğu ve neler yapabileceğim hakkında bilgisi olan varsa yardım pls... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2008 hmm.. ilginç olaylar bence bir şey olmaz diyip geçmemek en doğrusu olur önemli bir şey olma ihtimalinide gözden geçirmek gerekir ancak biraz daha detay verirmisin yani daha başka neler oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 zararsız oldukları belli. en azından seni koruyolar. rahatsız oluyosan o ayrı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 zararsız oldukları belli. en azından seni koruyolar. rahatsız oluyosan o ayrı.. aynen echelona katiliyorum zararsizlar seni koruyolar galiba. ermisleri falan gormen ilginc en yakin zamanda psikolaga git derim bu olaylar siklasirsa seni daha cok rahatsiz edebilir mesela sesler falan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 bunlar senin korunduğu anlamına getire biliriz yani dikkat araba geliyor seni bazı varlıkların koruduğu anlamına gelir belki bir kaç gün sonra bir arabanın altında kalmaktan kurtula bileceksin bun manayıda çıkara biliriz bir haberci rüyada olaabilir yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salihbey24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 aynen echelona katiliyorum zararsizlar seni koruyolar galiba. ermisleri falan gormen ilginc en yakin zamanda psikolaga git derim bu olaylar siklasirsa seni daha cok rahatsiz edebilir mesela sesler falan. bütün 2008 konularına cevap yazcaksın deilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.