astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2008 Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2008 Barbar Bar & Cafe Fotosentez ( fotoğraf stüdyosu ) Des-Tur GIpta Et ( Kasap ) Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) Totoş Pastahanesi ( İzmir ) Ezik gıda pazarı - ferahevler Keko Market (samandağ/antakya) Tıkınak ( Manisa'da Bir Lokanta ) Uçkur Giyim ( iç çamaşır dükkanı ) Ctrl+Alt+Delete ( internet cafe ) İnteresting Tekel Bayi ( Libadiye kavşağı / çamlıca ) Özboing Restorant ( bursa ) Cillop oto yıkama Home Simit Home Sudursun İzolasyon Gıdak Piliç Lolita ağda salonu (idealtepe) Vuruşkanlar Dış Ticaret. Mersin-Tarsus yolu üzeri Dallas Pide Salonu (kilise sokağı) Yanar Döner (beyazıtta) Aparkat Kırtasiye ( ümraniye civarında,sahibi eski boksormüş ) Dürüm Theater (Eskişehirde bir dürümcü ) Caiz Collection (moda evi) Bi Dürüm Mü Var ( izmit dürümcü ) Fak Pide Salonu ( Hasan Fak) Zevk Kasabı Gel De İçme Birahanesi Zıkkım Restaurant Kasap Lanca ( kasap ) Voltran Lpg Ezik Bakkal Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) Gıt Gıt Chicken House AlInTıDıR... 1 Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Foto sentez ( fotoğraf stüdyosu ) buna bittim yaa:rofl:Paylaşım için sağol:) 1 Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 bişey değil muzo:) Alıntı
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) Bi Dürüm Mü Var ( izmit dürümcü ) (yanlış hatırlamıyuosam burayı şahsen gördüm ) Des-Tur Home Simit Home bunlara bittim koptum cart curt :rofl:eline sağlık astralim (sen blinki anlamışındır...anladın demi ) 1 Alıntı
phaon Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 hacı bozanoğulları bişeyciydi bu ama hatırlamıyorum. lokumcumuydu acaba 2 Alıntı
Lorelei Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Dürüm Theater:blink::rofl: 1 Alıntı
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 dürüm theater ve bi dürümmü var süper Alıntı
Hail-SaTaN Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Bir Dürüm Mü Var da şahsen tıkınmış adamım ama cidden güzel yapıyolar Dürüm Theater a bittim ayrıca Paylaşım için saol Alıntı
TYKHE Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 bursada birde "bacanak bira evi" var. buda türk usulü komik. Alıntı
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 :rofl::rofl:yaa astral bitiyorum abi senin bu paylaşımlarına yaa bunlarda diğerleri gibi çok süper olmuşlar bittim ya çok komikler paylaşımın herzamanki gibi çok süper teşekkürler:Do yerlerin önünden geçseydim kesinlikle gülmemi tutamazdım yaa:D Alıntı
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Türklerdeki yaratıcılığa hayranım Alıntı
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Türklerdeki yaratıcılığa hayranım Bende Bende :D:D:D:rofl: Alıntı
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 sağolun yorumlar için:) (anladım ben onu ) Alıntı
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 hacı bozanoğulları bişeyciydi bu ama hatırlamıyorum. lokumcumuydu acaba ünlü ve epey eskilere dayanan bir restauranttır orası Osmanlı yemekleri yapar. Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) :rofl::rofl: Alıntı
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Zıkkım Restaurant Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) Gıt Gıt Chicken House Bitirdi!!! :rofl: sağol hacı :D Alıntı
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 aydından.. di-one cafe bar-duck bar izmirden.. komagene lokanta Alıntı
magienoir Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 mersinde "mücadeleye devam restorant" var Alıntı
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 zevk kasabı olamaz böyle bisey bittim lolita ağda salonu bunuda unutmamak gerek süper paylasm Alıntı
enjiss Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Tıkınak ( Manisa'da Bir Lokanta ) Alıntı
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 bide hadi gari var........ Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.