astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2008 Barbar Bar & Cafe Fotosentez ( fotoğraf stüdyosu ) Des-Tur GIpta Et ( Kasap ) Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) Totoş Pastahanesi ( İzmir ) Ezik gıda pazarı - ferahevler Keko Market (samandağ/antakya) Tıkınak ( Manisa'da Bir Lokanta ) Uçkur Giyim ( iç çamaşır dükkanı ) Ctrl+Alt+Delete ( internet cafe ) İnteresting Tekel Bayi ( Libadiye kavşağı / çamlıca ) Özboing Restorant ( bursa ) Cillop oto yıkama Home Simit Home Sudursun İzolasyon Gıdak Piliç Lolita ağda salonu (idealtepe) Vuruşkanlar Dış Ticaret. Mersin-Tarsus yolu üzeri Dallas Pide Salonu (kilise sokağı) Yanar Döner (beyazıtta) Aparkat Kırtasiye ( ümraniye civarında,sahibi eski boksormüş ) Dürüm Theater (Eskişehirde bir dürümcü ) Caiz Collection (moda evi) Bi Dürüm Mü Var ( izmit dürümcü ) Fak Pide Salonu ( Hasan Fak) Zevk Kasabı Gel De İçme Birahanesi Zıkkım Restaurant Kasap Lanca ( kasap ) Voltran Lpg Ezik Bakkal Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) Gıt Gıt Chicken House AlInTıDıR... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Foto sentez ( fotoğraf stüdyosu ) buna bittim yaa:rofl:Paylaşım için sağol:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 bişey değil muzo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) Bi Dürüm Mü Var ( izmit dürümcü ) (yanlış hatırlamıyuosam burayı şahsen gördüm ) Des-Tur Home Simit Home bunlara bittim koptum cart curt :rofl:eline sağlık astralim (sen blinki anlamışındır...anladın demi ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phaon Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 hacı bozanoğulları bişeyciydi bu ama hatırlamıyorum. lokumcumuydu acaba 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Dürüm Theater:blink::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 dürüm theater ve bi dürümmü var süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hail-SaTaN Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2008 Bir Dürüm Mü Var da şahsen tıkınmış adamım ama cidden güzel yapıyolar Dürüm Theater a bittim ayrıca Paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 hepsi süper:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TYKHE Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 bursada birde "bacanak bira evi" var. buda türk usulü komik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 :rofl::rofl:yaa astral bitiyorum abi senin bu paylaşımlarına yaa bunlarda diğerleri gibi çok süper olmuşlar bittim ya çok komikler paylaşımın herzamanki gibi çok süper teşekkürler:Do yerlerin önünden geçseydim kesinlikle gülmemi tutamazdım yaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Türklerdeki yaratıcılığa hayranım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Türklerdeki yaratıcılığa hayranım Bende Bende :D:D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 sağolun yorumlar için:) (anladım ben onu ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 hacı bozanoğulları bişeyciydi bu ama hatırlamıyorum. lokumcumuydu acaba ünlü ve epey eskilere dayanan bir restauranttır orası Osmanlı yemekleri yapar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yasemine Döşemecilik ( Ankara - Bahçelievler ) :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Zıkkım Restaurant Çöken İnşaat (Süleyman Çöken) Gıt Gıt Chicken House Bitirdi!!! :rofl: sağol hacı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 aydından.. di-one cafe bar-duck bar izmirden.. komagene lokanta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 mersinde "mücadeleye devam restorant" var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 zevk kasabı olamaz böyle bisey bittim lolita ağda salonu bunuda unutmamak gerek süper paylasm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Tıkınak ( Manisa'da Bir Lokanta ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 bide hadi gari var........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.