Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2008 (düzenlendi) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQozD5qWgZNDT-2iL2fxR5a5jUicPrEDfO2C81wLx9QWiG6KjJkGQ Devlet tarafından 5 yıldır verilmesini beklediğimiz arsamızın tahsisi, tamamen parasız tedavi ve insanca yaşam sağlayacak olan eşsiz projemiz LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KENTİMİZİN hayat bulması için başlattığımız 5 MİLYON TIK kampanyası hedefine ulaştı. Destek veren herkese teşekkür ederiz. Lösemili Çocuklar kentimizde adınız yaşayacaktır. Ancak 5 milyon kişilik bir kamuoyunun mesajının bile yeterince 3 maymuna ulaşmadığını görüyoruz. Bu arada ne yazık ki lösemili çocuklarımızı kaybetmenin üzüntüsünü sadece siz ve bizim gibi duyarlı insanlar yaşıyor. Bu kampanyamızı olumlu yanıt alana kadar sürdürmeye kararlıyız. Kampanya ile ilgili haber ve yazılar aşağıdaki linktedir. Sayfanın en altındaki butona basarak destek olabilirsiniz... Şuanda 7 Milyonun üstünde Tık gerçekleşti desteğinizle artıcaktır.... http://www.losev.org.tr/bagissorgu/bagis/sayac.aspx Şubat 23, 2012 ArpiA tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 paylaşım için çok teşekkürler ve düşüncen için bu davranışını taktir ediyorum kesinlikle herkesin yardımda bulunması gereken bir kampanya tekrar sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 alev e katılıyorum çok düşünceli bi paylaşım sağol dep:) haa dep buarada senin şu kitap kampanyası noldu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 bayramdan sonra almaya başlayacağım kitapları.. İlgilenenlere adresimi verdim zaten isteyenler oldu pm yoluyla yardımda bulunabilecek herkes adresimi isteyebilir. Teşekkürler ilginize.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 lösev... yaşayanın ne ızdırıplar çektiğini bilmek bile can yakıyor. böyle bir konu açtığın için sana gönülden teşekkürler dep.. sadece 22 kez görüntülenecek bu kadar az yorumlanıcak bir konu değil bu. duyarlı olmak için illa bu hastalıktan birini kaybetmeniz mi gerek?? cafe den biraz başınızı kaldırıp burayada bakabilir misiniz?? teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2008 "Lösemi kan hücrelerinin özellikle de akyuvarların normalin üzerinde çoğalması ile kendini gösteren bir kanser türüdür. Yüksek sayıdaki olgunlaşmamış ve malign hücrelerin normal ilik hücrelerinin yerini alması ile iliklerde hasar meydana gelir. Böylece kan pıhtılaşmasında rol oynayan plateletler ve savunmada rol oynayan lökositlerin sayısı azalmaya başlar. Bu da lösemi hastalarında zedelenmelerin ve kanamaların yoğun görülmesine, hastaların kolay enfeksiyon kapmasına neden olur. Savunma mekanizması zayıflar. İleri aşamalarda kırmızı kan hücresi eksikliği anemiye, nefes darlığına neden olabilir. Bunun dışında zayıflık ve yorgunluk, ateş, bazı nörolojiksemptomlar, dişetlerinde şişkinlik ve kanamalar gibi belirtileri de vardır." (wikipedia) Hangi hastalık olursa olsun bende,kardeşimde,çocuğumda olmaz diye düşünmek sanıyorum yanılgıların en büyüğü. Ufak bir adım bir hayatı değiştirebilir. Kendimizi onların yerine koyalım. Ve yardım elimizi uzatalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Bir tık yeter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Cok güzel konu olmus ilgilenenlere de ayrıca tesekkürler:) Bu arada kitap kampanyası falan demissiniz benim haberim yoktu gec olmamıssa yardım etmek isterim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Şu kitap olayınıda üste çıkartayım ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 insanların ızdıraplarını,acılarını kendilerine çıkar malzemesi yapan fiziksel olarak insanlara benzeyen canlılardan nefret ediyorummm....milyonlarca kezde lanetliyorum... fakat yapılan yardımların milyonda biri de olsa muhtaçlara ulaşması ile avunuyorum.... ve dipnot: türkiyede kanserden ölen çocukların çoğu enfeksiyondan kaynaklanıyor..bunun sebebi ise tedavilerin koğuş sisteminde yapılması..löseve aktarılan kaynağın küçük bir bölümü buna çare olacakken ,onlar ölümle savaşan çocukları sosyal aktivite dedikleri programlara götürmekle meşkuller..kötümü yapıyorlar hayır ama ben neden bu tür faaliyetlerden reklam kokusu akıyorum...reklam neden beni rahatsız ediyo,çünkü bu reklamlardan kazanılanlar en azından yarısı muhtaç sahiplerine ulaşsın........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 bitane reklam wardı küçük bi kız saçlarını kesip lösemili abisine uzatıyodu o reklamı görünce dayanamamış ağlamıştım çok etkilenmiştim güzel paylaşım olmş saol=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2010 harika bi konu olmuş paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.