Manje_Loa Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2008 KELEBEĞİN KANATLARINDAYDI YAŞAM Bir gün ruhum " Ne zaman? " dedi " Ne zaman varıcaz hayallerimize? " Cevap veremedim Ağladı..Bende ağladım... İlk kez o gün gözlerinde nefreti gördüm Gökyüzünde kanat çırpan kuşa bile suç bulduktan sonra " Benim " dedi " Tek suçlu benim " Hayattan elini eteğini çekti bir gün Bütün hedeflerinden vazgeçti Boyun eğmişti rüzgara, dalgalara Boyun eğmişti kendisine dair verilen her karara Ona " Hadi oynayalım " dedim Tüm Dünya ya sahnemizin tozunu yutturalım Bir de baktım yok O da bırakmayacak mıydı zaten?!? Evet bırakmıştı ve çok erken Zaten kim neden kalsın ki benimle yıkık duvarlarımda Rüzgar hoyratça dolanıp alıyo elimde ne varsa Derken onu gördüm Ruhumu.. Soğuk ve kimsesiz sokaklarda dolanıyordu bir başına Sokaklar kadar boştu kalbi ama kimsesiz değildi Bir kendine yer vermişti artık birde ölüm sessizliğine Kemanınıda sonsuz uslara terketmişti Artık kalbinde ne başkalarına yer vardı ne de zaman Kelebeğin kanatlarındaydı yaşam Derken olduğu yerde diz çöktü Önce başı sonra da kendisi düştü Düşmüştü evet.. Hayata yorgun düşmüştü Soğuk örtmüştü üstünü Belkide ölmüştü Ölümsüzlüğe? Ölüme? Peki ya yaşama? Beni neye terketmişti? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 "Kelebeğin kanatlarındaydı yaşam Derken olduğu yerde diz çöktü Önce başı sonra da kendisi düştü Düşmüştü evet.. Hayata yorgun düşmüştü Soğuk örtmüştü üstünü Belkide ölmüştü" Ne diim sana ben be arızam ...guzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 anne sor bana kelebekler ölürken ağlar mı ağlar mı çocuklar beşiklerinde yirmisinde ölmek ne hoştur anne kelebekler ölürken anne kelebekler anne.. çok sağol şiir için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2008 chok guzhel tşkkrler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 harikasın loa süpermiş ellerine yüreğine sağlık canım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 kelebekler,n kanatlarındadır yaşam... aslında sadece 3 gndür hayat... kadife kanatlar kadar değerli güzel ama kısadır.. ve biz kendi ruhumuzu keşfedemeden kaçıp gider hayat... teşekkürler ruhuna... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2009 Çok güzeldi. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.