MerLin Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2008 Arkadaşlar benim bir sivilce sorunum var.Kontrol edemiyorum.En azından 10-15 kez doktora[Cildiye]gittim.Fakat sonuç hep aynıydı.Verdikleri ilaçlar beni daha kötü hala soktu.Bana yardım edebilecek olan bir bitki varmı veya bir karışım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 merlin o sivilce sorundan bendede vardı ve ben :Her gece yatmadan önce elma sirkesini bir pamuğa sürüyordum yüzüme iyice yedirerek sürdüm ve 2 haftada kupkuru ve tertemiz oldum ama sabah uyanınca yüzünü mutlaka iyice yıkayıp arındırmalısın yüzünü o sirkeden.Eğer bu işe yaramazsa ki yarıyacağından eminim ozman yüzüne önece her aşklam limon sür yat sonrada yüzüne sürdüğün limon miktarını azalt önceden haftada hergün sürüyorsan artık 3-4 defa falan sür umarım işe yarar:)sen yinede bir dene :)ve sakın sivilcelerinle oynama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 birde bildiğimiz domates antibiyotik etkisi yapıp kurutuyor.. bilgiğimiz domatesi salça yapar gibi ezikle ve yüzüne maske uygula ..ama gözlere dikkat kaçmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 hııım dur bu benim aklımın bir köşesinde kalsın teşekkürler cinn:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 önemli değil:)bol şifalı günler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
h1orus Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Arkadaşım sana güçlü bir iksir tavsiye ediyorum yaklaşk 15 ile 30 gün içinde sıkıntılarından kurtulmuş oluyorsun. Herhangi bir eczaneye gidip Roche un çıkarmış olduğu Roaccutane adlı ilacı kullanırsan yüzeysel veya hormonlara bağlı olması önemli değil sivilce ve akne problemini çözmüş olursun. Yan etkileri de vardır dikkat et ağız kuruluğu gibi. Şimdiden geçmiş olsun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 önemli değil:)bol şifalı günler:) :)sanada:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Çifitotu çayırlarda ve hendek kenarlarında yetişen, zehirli bir bitkidir. Yaprakları geniş, çiçekleri küçük ve sarı renklidir. Çiçekleri dalların dışına taşmış demetler halindedir Zeytinyağı ile kavrulduktan sonra sivilcenin üzerine konulursa, sivilceyi kutuur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Hepiniz sağolun.Hepsini deniycem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.