Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 24, 2007 Bugune kadar dinledigim en iyi rap parcasi tabi kendi gorusum:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 güzelmiş ama daha güzelleride var yaa senin en iyi dinledigin rap parçası buysa daha güzellerini dinlesen ne dersin acabaa bir kere kızın ses tonu çok ince rap parçalarda kalın ses tonu daha güzel gidiyorr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 valla repte benim adamım ceza ve sagopa... bu arada paylaşım için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 işte size Sagapo Kajmer'den şarkılar. [ATTACH]2579[/ATTACH] [ATTACH]2581[/ATTACH] [ATTACH]2580[/ATTACH] [ATTACH]2582[/ATTACH] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZGLxrK3SY4k&mode=related&search= En sevdiğim düetleri. . Ayrıca konu videolar bölümünde olmalıydı Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Sagopa kral adamda kolerayı sevmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Evet kolerayı ATATÜRK le ilgili davranışları nedeniyle bende pek sevmiyorum...Zaten ikili performansta da zayıf kalıyor..Ama en iyi bayan mcler arasında Hatta en iyisi diyebiliriz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Ayben de güzel bayanlardan.Atatürk'e nasıl davranmışki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Aybenin sözlerini pek sevmem sesi de fazla afacan erkek sesi gibi ..Neyse beğeni meselesi..Kolera, Kemalist bir arkadaşımı melankolia sitesinden ATATÜRK le ilgili soru sordu diye 2 -3 kez banlatmış..Sonuncusunda da kendi banlamış...Siyasete kayabilir gene konu neyse işte böyle bir olay olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Hımm.Bir şey sorcam sen belki bilirsin sagopayla cezanın arası neden açıldı?rapstarda beraber şarkı yaptıktan sonra:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 valla ben bilmiorum.en son birlikteyken 1 yada 2 sene önce rok'n coke'ta görmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Baya eski bir meseleydi ama tam anlamıyla bilmiyorum üzgünüm...cezayı sevmem o yüzden aradaki kavgayı da pek takip etmedim...Ama öğrenip sana özel mesaj atarım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Saolasın silent. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Diss.... Bildiğim kadarıyla kazanç amaçlı sagopa'yı tabiri caizse satmış.... Şarkılar çok güzel bu arada benim de en sevdiğim düetleri soğuk küvettir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Ya zaten bir neden aramak gerekmiyor harıl harıl...Cezanın kişiliği yeter Evet koloyu ilk soğuk küvetle tanımıştım ben güzel bir şarkıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DrEaM Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 arkadaşlar sanırım cezayla sagopanın arası hollanda da bi konser zamanı açıldı nedenini tam olarak bilmiyorum ama cezadan nefret ediyorum sagoyu askerdeyken de sattı halbuki onun rapstar albümünü full sago yaptı cezanın özrü kabahatinden beter zaten sago artık ona diss atarak kendini yormuyo iş mahkemeye gitti çok da iyi oldu sagoya her konserinde küfür ediyo ve dalga geçiyo bu kadar satıcılık çok fazla bundan sonra muhasebede 320 ceza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 cok fazla kesın konusuyosunuz onların arasında deıldınız belkıde aynı seyı sago yapmıstır nerden bılebılırsınız yargısız ınfas yapmak herkezı bu dusunceye sevk eder kendı adınıza knusun dreamcıım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 kavgalılar ya da değiller kalite ortada neden kavga ettikleride önemli değil icra edilen müziğe bakın... kafkef.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Kimin sorun yarattığını anlamak için kişilik analizi yapmak yeterli zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 evet dış görünüşten bile anlaşılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Dış görünüşe göre değerlendirmenin saçmalığını kastetmedim...Neyse iyiyi kötüyü bilen bilir..Sonuna kadar pessimist sytle! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 dış görünüş derken neyden bahsettiğimi anlamadın.. saçma olduğunu düşündüğün düşünceleri ortalığa saçma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Fikir özgürlüğü diye bir şey var!Konuyu dağıtmakta istemiyorum..Dediğim gibi iyiyi kötüyü bilen biliyor..Kimse de bana şunu bunu yapma diyemez!Pesimist style (nokta!) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 ilginçmiş.. neslihan saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.