AnathemaAngel Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2008 Gece saat 1 2 gibi uyandım.Yatağımda yatıyordum ama tam kafamı çevirdim yatağımın başında yeşil gözlü bir adam duruyordu. Sonra elimde kolumu kapadım ama adamın gözü hala aklımda..Her yere tırsarak bakıyorum.. O gece rüyamda o kadar çok korkunç şeyler gördüm ki.. Hızlı arabalar.. Normalde sakin bir insan olan babamın sinirli hali.. Ve daha sayamadıklarım.. Ama hayal değildi o yeşil gözlü adamı gördüğüme de eminim:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Bende bikeresinde gece uyandım ve camdan dışarı baktığımda bi adam görmüştüm.Gözümü kapadım açtım 1 sn içinde kayboldu.Çok korkmuştum ve bende hayal olmadığından eminim ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 ilginç bilmiyorum ama daha önce ruh çağırmıştık ondan sonra bende böle şeyler görmeye başladım bulunduğum şehirdeyken oluyor bir tek banada arabada yeşil gözlüyü bırak her yeri yeşil olan adam gördüm.. ama korkmamaya çalış eeee ne demişler rüyalar umutlardan ve korkulardan beslenir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 korkma demesi kolay da korkan korkuyo napcaklar uyku sersemliğiyle olan bişey olmasın diyeceğim ama eminim diyosunuz :rolleyesa: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.