schizophrana Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2008 Belleğimde iz bırakan filmlerden. Stephen King'in sadece korku yazarı olmaığının kanıtı. Hatta keşke dramatik öyküleri daha sık yazsa dememin sebebi. http://89.149.209.30/images/afis_buyuk/y/Yesil-Yol.jpg Yapım :1999, ABD Tür :Dram / Fantastik Yönetmen :Frank Darabont Senaryo :Stephen King (Kitap), Frank Darabont Oyuncular :Graham Greene, Barry Pepper, Tom Hanks, Bonnie Hunt, James Cromwell, Michael Clarke Duncan, David Morse, Bill McKinney, Sam Rockwell, Gary Sinise, Patricia Clarkson, Harry Dean Stanton, Michael Jeter, Jeffrey DeMunn, Doug Hutchison, Dabbs Greer, Eve Brent, Rachel Singer, Scotty Leavenworth, Gary Imhoff, Rebecca Klingler, James Marshall Wolchok, Todd Thompson, Toy Spears, Tim Smith, Ted Hollis, Phil Hawn, Christopher Greenwood, Tommy Barnes, David E. Browning, Van Epperson, Dee Croxton, Bill Gratton, Katelyn LeavenworthYapımcı : Frank Darabont, David ValdesGörüntü Yönetmeni :David Tattersall Müzik :Thomas Newman Konusu : Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkümu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahküm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb' un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyolog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır. www.sinemalar.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2008 Harika bir filmdi.. Aklımda kalan ve en sevdigim sahnelerden birisi de hücreye giren fareyi cıkarmak icin odayı binbir cabayla bosaltmaları ve sonunda farenin orada olmayısı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 evet çok güzel bir film idi...kaç kez seyrettim bilmiyorum ama 6 dan fazladır.. şu an bile tekrar seyredebileceğim bir film.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 ilk önce kitabını okumustum 8 sene önce..filmide gayet iyi yapmışlardı.kitaba çok güzel baglı kalmışlar.bulundurulması gerekilen bir film bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princetongirl_1818 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Bende seyrettim . Gardiyanlardan biri küçük fareyi öldürüyodu çok ağlamıştım orda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 stephen king..demiyorum bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Clarke Duncan... Bu gün kalp krizi sonucu ölmüş.... Huzur içinde uyusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.