MALCOLMX Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2006 buyrun izleyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 tüylerim diken diken oldu... idam sahnesi çok ilginç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 komik alıştım artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 gerçekten komik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 bi gelenek olduğu için yolladım zaten:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 ya bari rol yapsaydınız bilmeyenler korkardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 merak etme ruhumu teslim ediyodum az daha,yapmayın şunu be ya üç gram aklım var o da çıkacak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2006 http://www.pandachute.com/videos/leaked_saddam_being_hung_video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 yemezler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 arkadaşlar bunun neresi komik gercekten neden güldüğünüzü anlayamadım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 verilen video idam görüntüleri değil, sadece izleyiciyi korkutmaya yönelik bir şaka olduğu için komik demiş arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2007 aynen öyle yukarda iibfli arkadaşımızda idam göruntelerını vermiş herhalde ondan karıştı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 aslında sadamın ölümüne gelince çok büyük saygısızlık oldu islam alemine bayramda daha doğrusu bi dinin bayramında savaş olsa bile geçici barış olur buda bise siz kurban keserken bende müslüman adıyorum dedi adeta bence saygısızlıktı 4 gün sonra ölse ne değişcekti ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 onların müslümanlara ve kendınden olmayanlara saygılara yoktur...ama bılmıyorlar kı saygı duymayanlara saygı duyulmaz.... bu arada siz saolun arkadaslar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 tam bu video verildi die konuya giriş yaptım video u izlemek aklımdan bile gecmedı yorumlara snradan baktımki isabet olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 ahahaha çok korktum yani malcom ... alışkınız biz gnosisliler olarak:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 biliyorum yaw:) ben bi geleneği devam ettirmek için yollamıştım zaten:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.