umuayy Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2006 mesela 9.kapı filmini izleyen arkadaşların aklında soru işaretleri varsa neler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 eet bende bir çok kez izledım bu fılımı ılk çıktığı zamanlar bayağ tartışmalara yol açmıştı çocuklara satanizmi özendirio die.ancak sonu gerçekten düşündürücü idi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 eet bende ilk izlediğimde satanizmle ilgisi varmı die düşünmüştüm ama sonu gerçekten dediğin gibi düşündürücü... bide arkadaşlar tartışmak istediğiniz konuları yazarak tartışmaya açabilirsiniz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 9.kapıyı ilk çıktığında sinemada izlemiş çok beğenmiştim. Son zamanlarda her gnostiğin ilgisini çekecek bir "what the bleep do we know" fırtınası var, ilkinden sonra ikinciside yapıldı. "ne halt biliyoruz ki ve ne halt biliyoruz ki, tavşan deliğinden aşağı" türkçesi..kuantum fizik üzerine ve düşünce gücü uzerine hazirlanmiş rengarenk belgesel gibi..ama tartışmalar cok, gercek olarak gosterilen bazı seylerin aslinda olmadığına dair, vb. izleyenler varsa karşılıklı yorum yapabiliriz, izlemeyenlere ise tavsiyem izleyin, değişik bir tür:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 saol izlemedim ama hemen yarın alıp izliycem...sonra yorumumu yazarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 valla çok duydum ama izleme fırsatım olmadı.dvd si veya vcd si varmı acaba.ben yasadığım şehırde rastlayamadım hiç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 ben ares'ten indirdim, altyazı istersen de bulunur mutlaka. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 areste olduğuna göre mutlaka vcd veya dvd si vardır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 ilkinin dvd veya vcd si vardı ama ikinci henuz burda yok sanıyorum, ben onu yeni indirdim, gece izleyebilirim fırsat bulursam...bir de bunlara benzer "the secret" diye bir film var, onu daha cok övüyorlar, daha izlemedim ama fragmanları youtube'dan falan gorebilirsiniz..özetle hepsi kendi gücümüzü kullanmak üzere aydınlanmamızı sağlamaya calişiyor araya bilimsellik de sokuyorlar, sonuç büyüleyici oluyor ama bazı noktalarda tartışmaya çok açık, onları da izleyenler olunca tartışalım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 saol mistik bakıcam;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2006 çok küçükken izlemiştim hatırlamıom hemde altyazıkıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 stigmata filminde kız isa ya yapılanları yaşıyo ve çarmıha gerilme anıda bileginden oluyo.. bi süre öncesine kadar avuç içinden oluyodu ama adamın biri avuç içinden böyle bi durumda asılı kalamayacaını kanıtladı ondan sonra heryerde bileklerinden olmaya başladı sizce bu neyin göstergesii yani çarmıha gerilme yalan olabilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 filmi izlemiştim ve etkilenmiştimde ama dediğin şeyde yalanlık ne derecede olur bilemiyorum filmde bakılırsa kadın dinine düşkün diildi,stigmatanın sadece belirtilerini yaşıyodu tam anlamıyla yani stigmata olmuyodu ona... bileklerinden olmasının sebebi bu gibi geliyo bana ama bilemem yinede... sonuçta ortada isanın çarmıhta gerilişi avuç içinden oldu...yalanlık nerde ozmn:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 anlamadın sen tam olarak stigmata filmi sadece bi örnek başka yerlredede böyle... dedigim gibi bir insanın avuç içinden çarmıha gerilip öyle kalmasının imkansız oldugunu üşenmeyip kanıtladılar bu durumda isa nasıl öyle kalabiliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 o hristiyan inancına göre Tanrının oğlu kabul ediliyo biliyosun, ve tanrının oğluda izin verde yani avuç içlerinden çarmıha gerilebilsin o kadar ayrıcalık olabileceğini düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 madem öyle ayrıcalıkları var neden bukadar çabuk öldü...ne yani aaa tanrının oğlu biraz ayrıcalıgı olsun avuç içinden asılsın mı oldu?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 yaw nette bunla ılgılı fotoğtaflara rastlamıştım çoğu eskı papazlar da goruluyodu ama avuç içi ve bilek olayına hiç dikkat etmemiştim.şahsen ben ınanmıorum çarmıha gerıldığıne bunu bazı hrıstıyan arstırmacılarda arstırıp kanıtlamışlardı hatta sıteye bıle vermıştım bu konuyu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 inan cruelty bilemicem:Dkişisel görüşümü söyledim konuştuk tartıştık konun istediği içeriği yaptık ama sanırım senin sorun hala cvpsız kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 peki ozaman öldürdüler çarmıha gerdiler veya her nasıl olduysa sonradan kıymetini anlamalarına sebeb olan sey neydi diye sorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 :whistling:soruyu anlamadım desem cevabı es geçsek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Hz. İsa ölmedi zaten Allah(c.c.) katına yükseldi:) ,,onu boşverin,,saklambaç filmini izleyip tam olarak tatmin olanınız var mı ¿ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 çok sıradan bı son aslında tatmın edıcı değil bı yerden sora ne olacağını kestiriyosun ve buyu bozuluyo:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 ya aklıma takıldı kürtajla ilgili çekilmiş bi korku filmi vardı daha doğrusu adı korku filmi adı neydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 ya aklıma takıldı kürtajla ilgili çekilmiş bi korku filmi vardı daha doğrusu adı korku filmi adı neydi kürtajla ilgili filmmi çekildi_??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2007 araf tan mı bahsediyosun blaze ¿ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.