heyhat Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 bayramın ilk günü namazdan sonra yıkanırken aynaya bakmaktaydım. ayna buharlanmıştı elimle aynadaki buharı sildim. daha sonra aynada kendime bakmaya başladım, ama ne gariptirki aynadaki görüntüm bana bakmıyordu. ilkin anlayamadım ne oldu ne bitti kafam karıştı, sonra içimden bu yansımam neden bana bakmıyorki die geçirdim bunu geçirir geçirmez görüntü bariz bi şekilde gözlerini üzerime çevirdi. korktum kapıya doğru yöneldim. çıkıcaktım bi an kendimi tuttum dedim neden çıkıyorum ki. aynaya bakmadan işimi bitirdim ve çıktım. e artık aynalara bakamıyorum sizce ne olabilir bu yardımcı olabilecek yorumlayabilecek olan varmı ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princetongirl_1818 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Bence cin oLabiLir canım biLdiğim kadarıyla cinLer kıLık değiştirebiLiyorlardı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Çook kez başımaa geldi...Cin olduğu kanısındayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Zaten aynalar insan dışı varlıkları görebilmede büyük rol oynar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heyhat Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 tamam teşekkür ederim gerisini ben hallederim artık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heyhat Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 bencede neden esrarengiz olsun ki ?? ayriyeten bu yaşadığımda aynayı esrarengiz kılmaz. ama sonuçta ben bu olayı yaşadım mı yaşadım. o yüzden var bişey ama aynadan değil benim başıma aynada geldi. aynada olmayanlarda oldu ve onların 3 harfli olmadığına eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Aynada gördüğün yansımanın akabinde hiçbir paniğe kapılmadan gayet rahat bir şekilde aynı ortamda hala bulunabildiğine ve bu anlattıkların ile alakalı hiçbir zarar görmemiş olduğuna göre ortada büyütecek bir durum yok demektir...Eğer çok sıcak su ile duş aldıysan bunun etkisi olabilir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heyhat Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 ben şeyi bile düşündüm aynada su wardı aynadaki su kırılması falan bile olabilir dedim. ama sanmıyorum dediğin gibi sıcak su bile olabilir. zaten görünce o panikle dua okudumda banyoda ne kadar etkili olur bilmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kithy Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 ya garip aslında ben pek inanmıyorum böyle şeylerede herkes yaşıyo bide kıllık olsun diye millete sen görüyosunda ben niye göremiyorum felan diyorumda bi gün başıma gelirse altıma yapıcam heralde mantıksal bi açıklama yapmaya çalışırsak su kırılması felan olamaz heralde böyle bişey yani büyük derecede farklılık varsa hareket etme felan gibi değildir heralde sıcak suyla yıkanmış olman etkilermi bilemiycem ben genelde sıcak suyla yıkanmadığım için ... boşver ya bidakine gördüğünde küfür eder güler kaçarsın ne diim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kithy Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 öyle ama ne yani bu varlıklar insandan güçlümü sonuçta hani benim tanrı inancım yoktur ama sonuçta varsada ve bu varlıkları yaratıysada insana ondan daha üstün bir güç verdiğine ve onların insanlara zarar veremeyeceğine eminim yani tam emin değilimde eminim sonuçta bu seni korkutmaya çalışıyorsa sende onu korkut ne biliyim sövüyomusun suratınamı tükürüyosun napıyosan yap hani bu bi nevi senden nefret eden bir arkadasının adam tutup seni korkutmaya çalışmasına benziyor sen naparsın bu durumda hadi lan ordan dersin çeker gidersin olay bu ( tabi hepsi bana göre şeyler karşı çıkanda olabilir bişey diyemem ) :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heyhat Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 ya aslında nasıl diyeyim umrumda değil pek. bişey yapamazlar çünkü öyle bir yetkileri yok. zaten bu cin çarpma olayıda millete görünüyolar onları birden görünce milletin haddi canım... bu yüzden çarpılmış gibi oluyolar herşey insanın kendisinde bitiyo, artık korkmuyorm aynaya bakıp dalgada geçiyorm artk 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heyhat Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 eyvallah kithy ya korkulcak bişey yok ama şöyle bişey var birden görünce noluyo lan diyosn. ama zaten banyodan çıkmamıştım sadece aynaya bakmadım artık bakıyorumda görünsene len diyorum görünmüyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 cin olamaz diye düşünüyorum çünkü o aynada bir gerçekte sen varsın senin bedenine girmediği sürece etki edemez anca aynada seninle birlikte başka bir varlık olarak görünebilir bence bayram sabahları melankolik bir atmosfer oluyor bunun etkisinde basit bir yanılma yaşamıştırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 valla bence de cin olabilir çünkü bildiğim kadarıyla cinler genelde banyo ve tuvalet gibi yerlerde daha çok bulunurmuş ama halisilasyonda olabiliri başkada bişe gelmedi aklıma belkide su çok sıcaktı beynin bulandı yanlış gördün başkada bişe bilmemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kithy Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 ya yapmayın ya herifin banyoya pusu kurmuşlar gibi konuşmayın yazık çocuk korkmuş zaten ( çocuk değil cin se o korkmuş gibi geliyo bana ama neyse ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 alev.. merak ettim... ya şimdi sana yüklenmeye de gönlüm elvermedi... ya kaç kere gördünüz banyoda, tuvalette cin? atıp tutmayın bakem... cinlerin işi yok sizin tuvaletleri banyoları mesken tutmuşlar... sizi röntgenliyo olabilir bu cinler... dikkatedin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heyhat Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 cin değil o ya... illa bişey yapcaksanız şeytan olur. benim göz yanılmam bi arkadaşın açıkladığı gibi sıcak sudan olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Cinler resmen dalga geçiyo insanlarla yaa. Başka açıklaması yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 bence cindir.çünkü cinlerin aynadan bizi izlediklerini duymuştum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurzeyalt Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 yillardir aynaya bakmaya korkuyorum nedense.içimden bir ses bakma diyor bu arada bende banyoda bi olay yaşamiştim ama anlatamam..korkuyorum.. Aslinda fazla o 3 harfilere konsantre olunca sanki geliyor gibiler..gece tuvalete kalkmaya bile korkuyorum bazen sanki birşeyler hisediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 herkes de amma korkakmış yaw. hem gerçekte olsa bile ne kadar saçma bişey, cini yada herhangi bir varlık gelicek te aynada seni korkutmaya kalkıcak ki buda yapamıyacağı bir şey, Bence korkmana hiç gerek yok hiç birşey yapamaz merak etme git hemen şimdi bir aynaya bak hiç birşey olmayacaktır ben sana garanti veriyorum. -------------------- Tamamen psikolojik şartlı halüsinasyon. En korkunç şey cahilliktir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GR2323 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Ya birşey soracağım,hani aynaya bakmaya korkuyorum,gece tuvalete kalkınca korkuytorum falan demişsiniz ya,cinlerin neden hep gece geldiğini ya da neden hep gece bizimle iletişime geçmek istediğini düşünüyoruz ? Çünkü gece ister istemez daha çok korkuyoruz,korkunca da her tesadüfe cin diyebiliriz. O yüzden gece değil de gündüz gören yok mu hiç yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 şahsen ben bi cin olsaydım insanlarla dalga geçmek çok hoşuma giderdi neden onlarda böyle bişeyden zevk almasınlar bi de bu açıdan bakalım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minerval_ Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2008 bu olay sadece bir defa oldu dimi veya tekrarlanıyorsa hangi süre zarflarında oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Dalgaya vurmuşsunuz biraz olayı fakat bu dalgaya vurmanız biraz kendinizi avutmak gibi geldi bana Obsesyonların aynalarda yaşadıklarını biliyoruz... Bİr obsesyon olabilir fakat tam emin değilim onun için bişey diyemicem Ama yinede dalgaya vurulcak bir konu değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.