princetongirl_1818 Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 Repleri nasıl göreceğiz yani mesela bana 2 tane rep verilmiş ama kimlerin verdiğini göremiyorum :S yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Ayarlara tıkla karşında bulacaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princetongirl_1818 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Evet ordaymış teşekkür ederim canım ... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Rica ederim "canım" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 ?? + karma veren de sağolsun vermeyen de... amaç sadece paylaşım değil mi? kimin verdiğinin ne önemi var? buradaki karakterler ilginç.. konular da öyle... herşey bahane Gnoxis şahane.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 herşey bahane Gnoxis şahane.... bu arada rep değil karma oluyor;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.