LaVey Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 http://www.aptalsorular.cjb.net adlı internet sitesinde insanların sorduğu gereksiz ve aptalca sorulara yer veriliyor. İşte en saçma sorulara bazı örnekler: * Geldin mi? * Hiçmi yok? * Biliyor musun? * Ne yapıyorsun? * Sen misin? * Uyuyor musun? * Uyandın mı? * Hava neden bu kadar soğuk? * Sen soak mısın? * Senin mi? * Duyuyor musun? * Buradan otobüs geçer mi? * Gidiyor musun? * Evde misin? * Tuzun tadı ne renk? * Gerçekten mi? * Kapı mı çaldı? * Yemek mi yiyosun? * Acelen mi var? * Nereye düşürdün? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2008 benidme en sinir olduğum aa saçını mı kestirdin yok uzattım kısa gibi duruyor ev telefonundan ararlar evdemisin falan garip hakikaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 en nefret etttiğim annemin her kapıyı açışında aa sen evde miydin? demesi..... yok ya aslında ben değilim o.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 sadece neden??? sorusuna uyuzum ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 evet yaa ne saçma sapan uyuz edici sorular yaa valla bazen bana dedikleri zaman deli oluyorum yaa akıl var mantık var ne sorular ama yaa neden soralarki sanki ben mesela hiç sormam ama etradımdakiler aman yarabii teşekkürler lavey güzel olmuş ....opff of insanı çıldırtan sorular olmalı aslında başlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 kimse yok mu? aslında aradığı kendi arkadaşlarıdır... ya da tanıdık bir yüz... biz neciyiz ki... bizi adam yerine koymuyor herhalde bu soruyu soran kişi... yoksa görünmezmiyim?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 sabahın köründe telle arayıp uyandırıp uyuyormuydun yoksa sorusuna çok kılım len sabahın köründe napam başka diye çemkirmekten kendimi alamıyrm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 lisedeyken kıl oldugum hocalara bi soru sorar cevabını alıncada " niye " diyip kendime kıl ederdim sayın hocaları... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 söylemek istemediğim şeyleri ısrarla "söylesene" die tutturanlara uyuzuuuuuummm:blink: :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 a-aaa geldin mi gıcık olurum bu soruya... yok gelmedim gördüğün sadece benim hologramım ayağamın oralara bakarsan bi hologram makinesi görceksin ordan konuşuyorum ... (star warstayız ya biz hologram makinesi ... süpeeer ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wizardry Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 son bir kaç yıldır özellikle şehirler arası otobüslerde kendi şehrime giderkene; yaş kaç? öğrenci misin? yurtta mı kalıyorsun? falan filanca hocayı tanıyor musun?(o bizim arkadaş)(tanımıyorum ayrıca bananeeeeeeeee) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kardelen1992 Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 hepsi çok kıl gıcık sorular........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 napıyon sorusuna kılım abi tav oluyom ya sanane ne soruyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Benimde en nefret ettiğim sorulardan biri, hiç tanımadığım bir insan da olsa "Seni bi yerden tanıyor muyum" diye sorması... Nasıl bir surat tipim varsa... Genelde hep birilerine benzetirler beni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 yukarıdaki söylenenlere harfi harfine katılıyorum özellikle psiozzy'e Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 abi tuzun tadı ne renge bayıldım ya çok komik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Karşıdaki insan beni kıracak bir harekette bulunduğunda ben suratımı asıp,fırtına öncesi sessizlik moduna girmişken ki birinin benim sinirli olduğumu anlamaması imkansız diyebilirim.(Yüzümün rengi atar,çenem titrer,vs...).Tam o anda: Aaaa ne oldu?Sen sinirli misin?Seni kıracak bişey mi yaptım? vs... tarzı sorulara deli oluyorum.:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 beni en sinir eden annemin genelde hani sen bi yere gitcektin gitmedin mi sorusudur... yahu karşındayım gitmiş olsam burda olmam dimi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 BENDE EN ÇOK ŞU SORUYA KIL OLURUM o ses neydi dediklerinde (bir Reaksyon sonucu kullaklarımızla hissettimiz parametrik dalgalar diorm) :D lan ne biliyim neydi orda olan olay bnm iradem dışında gelişio :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.