LaVey Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2008 • Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma. • Sebepsiz yere köpeklere hırlayıp onları havlatma. • Tavla, pişti, bilardo oynayanlara karışma. • "Hayırlı olsun" deyip yeni ayakkabılara basma. • Plajda deve güreşi yapma. • Kafeteryada, çay bahçesinde sigara izmaritini çay bardağına atma. • Ara yoldan ana yola çıkacak araca yol vermeme. • Yeni atılmış betona ayak izi bırakma, isim yazma. • Cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde illaki görüşme yapma. • Yürürken yanındaki arkadaşına çelme atma. • Samimi olduğumuz biri gazete okurken ucundan gazeteyi tutuşturma. • Vapur yanaşırken iskele verilmeden rıhtıma atlama. • Belediyenin duraklara koyduğu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme. • Sinema salonuna film başladıktan sonra girme. (Bu hastalığın yan etkisi 10 Dakika Ara'dan sonra da sürer.) • Ödeme yaparken para destesinin içinden en eski banknotu seçip verme. • Elektrik, su, doğalgaz, vergi, trafik cezası faturalarını son gününde ödeme. • Bakkala, eczaneye vs. girerken ve çıkarken kapıyı kapatmama veya girip çıkmakta olan başka müşterinin yüzüne kapama. • 18 yaşına girdiği gün bara, pavyona, geneleve gitme. • Tozlu, kirli yüzeylere, camrara, otomobillere parmakla yazı yazma. • Meşrubat şişesinin metal kapağını dişiyle açmak. • Kürdanla ya da kibritle kulak temizlerken kulak zarını delmek. • Toplu iğneyle, çakı ucuyla diş aralıklarını temizlemek. • Kerpetenle, penseyle ağrıyan dişini çekmek. • Çıplak jiletle ya da çakıyla nasır ve ayak tırnağı kesmek. • Tutulan boynunu berbere kütürdetmek. • Ağrıyan sırtını, belini ailenin en zayıf ferdine çiğnetmek. • Yeni doğan bebekleri tuzlamak. • Bitlenen çocukların kafasına gazyağı sürmek. • Sıvı yağın kızarıp kızarmadığını anlamak için tavaya su sıçratmak. • Tüpgazları 'Acaba kaçırıyor mu?' diye kibrit veya çakmakla kontrol etmek. • Kösele kundurayla halı sahada top oynayıp, kolunu bacağını kırmak. • Kartopu oynarken kartopunun içine taş yerleştirmek. • Paten veya kaykay yaparken, bisiklete binerken kamyonetlerin arkasına tutunmak. • Vapur yanaşmadan iskeleye atlamak. • Kardan adama tekme atma ya da bozmaya çalışma. • Ağaçlara ve banklara kalp ve isim kazıma. • "En iyi ben araba kullanıyorum" zannetme. • Şahin marka arabayı Doğan görünümlü yapma. • Kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma. • Otobüs duraklarına "Ateşli sevişirim, beni ara" yazma. • Tuvalet duvarlarını defter sanma. • Takımı galip gelince havaya silah sıkma. • Trafikte bizi geçen bir aracın tekrar önüne geçmeyi ilke sayma. • Kırmızı ışıkta burnunu karıştırma. • Derslerini çalışıp sınıfını geçenlere 'inek' lakabı takma. • Mesleğimizdeki unvanu ingilizce söyleme. • Tiki olan insanların tikleri ile uğraşma. • Küllük bulunmayan ortamlarda sigarayı masa üzerine dikolarak bırakma. • Otobüsteyken, "arka kapıdan inin" yazmasına rağmen ille de ön kapıdan inmeye çalışma. • Evlilerin bekarlara "Sakın ha evlenme" demesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 • Yürürken yanındaki arkadaşına çelme atma. bunu yapmaya bayılıyorum yaaaa wazgeçilmezim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 kısacası kötü olan ne varsa öylemi:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 • Evlilerin bekarlara "Sakın ha evlenme" demesi. Bu Türk'lere değil evlilere özgü bir hastalık sanırım ( Ben istisnayım :rofl:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 süper ya :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 cinn e katılıyorum :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 • "Hayırlı olsun" deyip yeni ayakkabılara basma. Beya z Aayakkabım Artık Gri ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 seviyorum ya türk olmayı orjinalız kahretsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Bende Cinne kaTıLıyorum Kötü oLan herşey yani :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.