raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2008 sıkıldım!... insanların ha bire bir şeyler söyleyip, sözler verip, sonra da o sözlerde durmamalarından.... her gün, her dakika, utanmadan, sıkılmadan yalanlar söyleyerek yanıma gelmelerinden... hep bir şeyler kusmalarından.... kustuklarını yalamalarından... nefret ediyorum!.... yalan söyleyen, kendini iğrenç bir şekilde başka biriymiş gibi gösteren insanlardan... bir yandan yüzüne gülüp, diğer yandan üzerine kusmak için çaba harcayanlardan... giydikleri maskeleri ile bütünleşip, hayatlarını o maskelerin altında yaşayanlardan... hayata at gözlükleri ile bakıp, kendi dışındakilerini sadece soluk alan yaratıklar olarak görenlerden.... kendi duyguları dışında kimsenin duygusu olmadığını söyleyen ve öyle davrananlardan... söylediklerine, sözlerine hayatlarına ihanet edenlerden... yoldaşlarına, sevdiklerine kahpece darbe vuranlardan... en basit bir zorlukta bile kaçıp gidenlerden.... gidin hayatımdan.... yüzsüzler.... söylediklerini unutanlar... kustuklarını yalayanlar.... onursuzlar.... hayatlarını ayaklar altına alıp, sırf birilerine acı çektirmek için yaşayanlar.... sizden nefret bile etmiyorum, edemiyorum. yalanlarınızdan, bütün söylediklerinizden sıkıldım... çıkın gidin hayatımdan... s.ktir olup gidin bütün yaşantımdan.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 :wacko::blink: hayatımızın her döneminde bu insanlarla karşılaşmamız muhtemel bir durum...bu durumdan kaçılmıyor ne yazık ki...üstelik yaşadığımız dünyayı kötülükgillerden oluşan bir kabile sarmışken uzak kalmak çok zor....mutlu olduğun insanların yanında bulunmayı dene...seni mutsuz eden insanlarla bir iletişimin olmazsa eğer,daha az zarar görürsün;)Dehşet saçan bir yazı olmuş...fakat doğru söylediklerin..."hayatlarını ayaklar altına alıp, sırf birilerine acı çektirmek için yaşayanlar...." bu kısım bile anlatmaya yetiyor:blink::blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 birikim ve patlama.....sanırım bendede bi patlama yakındır ki (-sanırım-)patlayacak kadar bile gucum yok.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Bende çoğu zaman bunları düşünür/söylerim.Anlayabiliyor hak verebiliyorum..En güzeli insanlardan uzak yaşam,bulunduğum hayat koşulları ne kadar insanlardan uzak kalmama izin vermese de yaşasın AntiHuman düşünce!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Çok samimi olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 öyle insanlar yüzünden belki iyi olan insnlardan bile uzak duruyorum artık.kendimi soyutladım insanlardan hepsi bi kazık atıcakmış gibi geliyor artık korkuyorum belki de sadece. insanlar geçiyor hayatımdan canım dediğim beş para etmez insanlar ve insanlar görüyorum baktığım yerden uzakta canım dediğim hiç duymayan insanlar bazılarına dost diyorum bi bakmışım arkamdan konuşur olmuş yüzüme gülüyorlar gülüyorum sadece artık onların zavallılığına susuyorum şimdi avazım çoktığı kadar uzaktan izliyorum herşeyi kimbilir belki uzak durmak en iyisi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 çok sağolun destek ve yorumlarınız için. boogee nin dediği gibi, birikim ve patlama oalrakta özetlenecek bir durum benimkisi... teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenewdaisy Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2008 İnsan yasadıkca, deneyimleri sayesinde anlıyor herkesin kendisi gibi olmadıgını. Ne kadar güvensen de ne kadar sana deger verdigini düsünsen de insan BENCİL bir varlıktır her ne olursa olsun. Cok yakın arkadasın, esin, dostun vs. olabilir. Ama bir yerden sonra cıkarları ( kötü manada anlasılmasın cıkar kelimesi; istedikleri vs. diye de adlandırabiliriz ) seninkiyle uyusmaz ve o anda acık verir. O zaman anlarsın ki kimse 4/4'lük degildir ve HERSEYDEN önce KENDİNİ düsünür. Ben derim ki insan kendinden darbe yememeli en önemlisi, kendine ihanet ettigin zaman aslında savasacak hicbir seyin kalmamıstır demektir. Zor olsa da güclü ol, kendinle ol. Ve sunu unutma HİCBİR İNSANı hayatının tamamı konumuna asla getirme ve KİMSE icin kendinden asla ödün verme. Hayat herseye ragmen devam ediyor, bak günes takıyor mu olup bitenleri. Alısacaksın bir süre sonra sende bu vurdumduymazlıga cünkü baska caren yok maalesef. Günes herkese ve herseye inat hergün senin icin doguyor bir de bu yönden düsün. Daha demin de dedigim gibi hayat herseye ragmen devam ediyor bir ucundan yakalamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.