Jump to content

Beğendiğiniz Kitap Türleri Nelerdir?

Beğendiğiniz kitap türleri nelerdir??  

107 üye oy kullandı

1. 1. Beğendiğiniz kitap türleri nelerdir??

• Aksiyon
      8
    • Macera
      20
    • Deneme
      6
    • Psikoloji
      36
    • Diğer
      37

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

aksiyon,macera,korku,gerilim,dini,psikoleji ben kitapları çok seven biriyim sanırım ama neyapiim bağımlılık yapmışlar:D:)

Yanıtlama zamanı:

kitap okumak hayatta yapılabilecek güzel şeylerden biri bence

o yüzden tüm kitapları severim hepsi bir yanımı anlatıyor sanki

tüm kitaplar güzel:)

Yanıtlama zamanı:

fantastik..:D psikolojikdde olabilr hayatı anlatan insan yaşamı falan...hmm her türlüde olabilir aslında;)

Yanıtlama zamanı:

Dünya Klasiklerini okumaya çalışıyorum, Fantastik Kurgu, Mistik, Polisiye-Gerilim falan fistan.

Yanıtlama zamanı:

genel olarak deneme, psikoloji ve felsefik tarzda kitaplar okurum. Ama romansız olmaz... bunların arasına mümkün olduğu kadarıyla romanlar serpiştiririm. onlar yastık altı kitaplarımdır. Diğerleri masa başı kitaplarımdır.

Yanıtlama zamanı:

dünya klasikleri,felsefe,gelişim çok popüler olucak ama simyacıyı çok beğenmiştim çıplak ayakalrım ve koyunlarımla dağlara çıkmayı düşündüm bi ara=)tabi işin espirisi bu. herkes kendi iç sesini dinlemeli değil mi?

Yanıtlama zamanı:
Dünya Klasiklerini okumaya çalışıyorum, Fantastik Kurgu, Mistik, Polisiye-Gerilim falan fistan.

bende .. :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...