terminator Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2008 ben şahsım adına konuşuyorum ki sağ elimi anlıma koyuyorum baş ağrımı elimle çektiğimi düşünüyorum ve gerçektende öyle oluyor.hexagram adlı arkadasımızın dedıklerını asla ve asla yalanlamıyorum ancak su var ki ben bunu en az 8-9kere kendime uyguladım ve 3-5sn.içinde ağrımı gecırdım ve bundan sonrada aynı hexagram arkadasımın dedıgı gıbı(bunu ondan alıntı yapmadım,kendime özgü)elımdekı ağrıyı silkerek ve gökyüxünden uzaya fırlattığımı düşünür elımden attımı inanırım. bu da başka yoldur arkadaslar ben bunu kendım denedım kımseden esınlenmedım ancak baska kımselerın uzerınde denemedım ve olacak sonuclardan kendımı sorumlu tutmuyorum SİZ BİLİRSİNİZ...ben yöntem gosterıyorum umarım faydası olmustur sizlere tesekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Baş ağrım geçti.Çok teşekkürler:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evrim Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2009 gerçekten ilgimi, çekti güzelmiş teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadMax Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Benim bir tanıdığımda başını duvara yaslar ve duvarın baş ağrısını çektiğini düşünürdü.Ne kadar doğru bilemiycem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Güzel bir yönteme benziyor denemek gerek teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 ben genelde kafamı duvara vuruyorum dış yüzeydeki acı beyinde ki ağrının yerini alıyor... :D ama denemeyin bunu sakın... bundan sonra ben de bunu yapacağım hexagram ve denemiş bir üyemiz geçiyor diyorsa geçer... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 gercekten ise yariyor bu uygulama cok i yi geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.