Jump to content

Bu Sefer Gülümsüyorum Sayfalara, Üzmüyorum Onları...

Geceyuruyen

Önerilen Mesajlar

Aynadaki karanlık bir ruhun yansımasıydı.

Sahte bir kimlikti bedenim.

Kaçak bir yaşamdı;esirgenmiş,sevgiden yoksun...

Yaşamak için tek bir sebep,tek bir umut dahi yokken;

^^NEDEN YAŞIYORUM^^ diye sormak...

Kaçınılmazdı...İntihar etmişti çoktan ruhum...(1)Geriye kalansa ya bir dar ağacının ellerine ya da kör bir jiletin keskinliğine teslimdi.

Mucizelere inanmazdı yaşamım;

Onu görmeden önce...Hani hiç bir umut yoktu demiştim ya yalan olmuştu belkide.

İçinde kaybolmak istediğim karanlık değildi artık;GözleRiydi...

Farklıydı bu sefer ki kendimi alamıyordum,çok garipti...bu kadar çabuk teslim oluşum,bu kadar çabuk aldanışım...

Sarfedemediğim kelimeleri onunla aşıyorum...Korkum kazanamadan kaybetmekti.Ve pişman değilim:Karaladığım her satırda,yazdığım her cümlede,her kelimede...

Geriye kalanlar(1) Artık ona teslimdi:):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bencede yazı mükemmel olmuş emeğine ellerine ve yüreğine sağlık ama ben herkez gibi o sayfalara gülümsemeye devam et diyemicem çünkü bir yandadanda gülümsemek senin elinde değil ben şöle demek istiyorum umarım hayat hep senin gülümsemene izin verir ve o sayfalar hiç üzülmez:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...