Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2008 Aynadaki karanlık bir ruhun yansımasıydı. Sahte bir kimlikti bedenim. Kaçak bir yaşamdı;esirgenmiş,sevgiden yoksun... Yaşamak için tek bir sebep,tek bir umut dahi yokken; ^^NEDEN YAŞIYORUM^^ diye sormak... Kaçınılmazdı...İntihar etmişti çoktan ruhum...(1)Geriye kalansa ya bir dar ağacının ellerine ya da kör bir jiletin keskinliğine teslimdi. Mucizelere inanmazdı yaşamım; Onu görmeden önce...Hani hiç bir umut yoktu demiştim ya yalan olmuştu belkide. İçinde kaybolmak istediğim karanlık değildi artık;GözleRiydi... Farklıydı bu sefer ki kendimi alamıyordum,çok garipti...bu kadar çabuk teslim oluşum,bu kadar çabuk aldanışım... Sarfedemediğim kelimeleri onunla aşıyorum...Korkum kazanamadan kaybetmekti.Ve pişman değilim:Karaladığım her satırda,yazdığım her cümlede,her kelimede... Geriye kalanlar(1) Artık ona teslimdi:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Emeğine sağlık...Sayfaları üzmemeye devam et.Sevgiler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 İçinde kaybolmak istediğim karanlık değildi artık;GözleRiydi... burası süper yaa =)) umarım hep gülümsersin sayfalara geceyürüyen ;)emeğine sağlık çok güzel yazmşsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Teşekkürler... Hep gülümsemek isterim bende:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yıllar sonra o sayfaları tekrar eline alıp okuduğunda,o anki mutluluğunu yaşayacağına inanıyorum...Bu nedenle hep gülümse sayfalara.....Eline sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 bencede yazı mükemmel olmuş emeğine ellerine ve yüreğine sağlık ama ben herkez gibi o sayfalara gülümsemeye devam et diyemicem çünkü bir yandadanda gülümsemek senin elinde değil ben şöle demek istiyorum umarım hayat hep senin gülümsemene izin verir ve o sayfalar hiç üzülmez:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Teşekkür ederim mystery ii dileklerin için:) Tabii ki de benim elimde değil sadece,umarım sayfalarımda bana gülümsemeye devam eder... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.