electra Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2008 Zaman Kontrolü Chronokinesis zamanı hızlandırmak yada yavaşlatmaktır. Bir gecede romanlar okuyabilir ve oyun ve sportif aktivitelerden daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsin.Hani hızlı haeket ederken çekimler bulanık çıkar ya işte onu anlatmak istiyorum. Chronokinesis zamanı yavaşlatma ve hızlandırma gücünüzdür. Eğer zamanı yavaşlatırsanız diğer insanlar sizi super kahraman gibi görürler çünkü zamanı yavaşlattığınızda o ağır zamanda normal hızınızda olacaksınız ve diğer insanlar sizi çok daha hızlı görecekler ve söylediklerinizi anlayamıyacaklar.Ama her şey yavaş olucak. Eğer zamanı hızlandırırsanız, her şeyi çok hızlı yada yavaş olarak görebileceksiniz. Zamanı yavaşlatmak hızlandırmaktan daha kolaydır. İlk olarak akrep ve yelkovanı olan yani “tik tak” seslerini duyabileceğiniz bir saat alın ve kendinize rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulun. Saatin çıkardığı seslerini dinlerken zamanın gerçek olmadığına beyninizi inandırın. Saatten gelen sesleri dinleyin ve zamanın yavaşladığını yada hızlandığını düşünün. Bunu birkaç dakika yapın ve dinleyin, Eğer saatten gelen sesler az aralıklı yada çok aralıklı gelmeye başlamışsa başardınız demektir. Bu çalışma yeterli ve sonuç olarak artık bir saate ihtiyacınız olmayacak. Zamanı Genişletmek İlk Adım İlk olarak bir sarkaç, saat yada eşit aralıklarla ses çıkaran herhangi bir araç gerekli. Rahat oturuş pozisyonuna geç. İkinci Adım Şimdi objenizin yada saatin, Tik, Tak, Tik ,Tak seslerini dinleyin daha sonra sese odaklanın ve Tik Tak seslerinin arasındaki boşluklara odaklanın, Sessizliğin enerjiniz ile karıştığına odaklanın ve insanın zaman tarafından yönetilemeyeceğini düşünün. Zaman insanlar tarafından oluşturulmuş basit bir kavramdır. Üçüncü Adım Şimdi vuruşlar arasındaki boşlukları dinleyin, Ve ölçüsünün azaldığına yani yavaşladığına konsantre olun. Dördüncü Adım Bunu birkaç kez yapın ve daha sonra vuruşların süresini uzatmaya çalışın. Eğer başarılı olursanız bir sarkaç yada saate ihtiyacınız kalmayacak. Çünkü artık zamanı kontrol edebiliyorsunuz. NOT: Bunu bilinçsiz yapanlarda varmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princetongirl_1818 Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Ne demek paylaşım diilmi amaç? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 sevdiğim bir kinezi çeşidi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 yani zamani yavaslattigimizda sadece kendimiz hizlaniyoruz ve zamani hizlandirdigimizda kendimiz yavasliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2008 Bazen zamanın daha yavaş akmasını istediğimizde lazım olabilir aklımızda bulunsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berdush Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 öss de lazım olabilecek bir olay.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 xD eet güzel düşündün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SNBTES Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 evet ben bunu bılınçsiz yapıyordum kuçukken ama buyudukce boyle bişey yapabıldıgım farkına vardım ve bazı zamanlar cok işime yaradı gercek bi olay yani.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 evet bazen saatin yelkovanina baktigimda sanki yelkovan 2-3 saniye sonra kimildiyormus gibi geldiyor bazen chronokinesis olabilirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 elektrokinezi olsa cevaplardım ama bunu denemedim hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 pek inandırıcı gelmedi bu hocam ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 güzel ama olup olmadığını şu an için sorgulamıcam çünkü denemedim ama soyguncuların epey işine yarardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 bana psikolojik gibi geldi ayrıca 2-3 saniyelik bir yavaşlatmanın ne katkısı olabilirki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 olabilirmi mumkün mü bu yani zamanla oynamak yavaşlatmak yada hızlandırma eyer mümkünse dünya benden korksun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 xD 2 3 saniye diosn.. yani 3 katı yavaşlatıosn..örnein öss de 3 saat yerine 9 saat hakkın olduğunu düşn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 paylaşım için saol denicem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 evet gerçek olabilir batman'de vardı böyle bi karakter. hehe psikolojik bir olay.öncelikle zamanın ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?ne olduğunu söyleyebilir misiniz yani? fazla harry poter izlemeyelim arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 ben küçükken yapıyodum bunu .. yani öyle sanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 eğer insan ışık hızına çıkarsa zaman onun için yavaşlar yani zaman denen kavramın sabit bir kavram olmadığı değişken olduğu şuan bilim dünyası tarafından doğru kabül ediliyor.Bence insan zihni çok ileri düzey bir yapı yani çok büyük işler yapabilir zamanı durdurmak dahil ama eğer bu dediğimiz olay bir forum sitesine dahi inmişse ve böle taslaklaştırılabilmişse dünyada bu olaya yoğunlaşan insanların neler yapabileceğini düşünebilen varmı ????? bu açı ile baktığımızda bu kadar kolay olduğunu sanmıyorum ama bencede zaman bir yanılgıdır değişkendir,yani zamanın durdurulabileceği yada hızlandırılabileceği mümkün kanımca ama bu kadar kolay olması aklıma yatmadı doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 ya zaten bazı insanlar bilmeden yapıomuş bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Chronokinezi, bir insanın kendi zaman boyutunu ileri veya geriye kaydırmakır kısacası zaman kontrolü. Eğer kendinizi yavaşlatırsanız herkez sizi sanki slow motion daymışsınız gibi görür ama siz onları aşırı hızlı görürsünüz. Hızlandırırsanız da tam tersi olur herşey size yavaş gelir onlar için siz olağan üstü hızlı olursunuz. Bir saat alın ve bu saatin her saniye bir tık sesi çıkardığından emin olun. Saati alın ve dinlemeye çalışın, sese konsantre olup o sesin yavaşladığını veya hızlandığını imajine edin. Bunu bir kaç dakika yapın ve kontrol edin eğer tik tak yavaşladıysa veya hızlandıysa başardınız demektir. Bunun üstüne çalışın ve saatsiz başarın. 1.adım Bir saat alın ve bu saatin her saniye bir tık sesi çıkardığından emin olun. Ve rahat bir yere geçin. 2.adım Şimdi saati dinleyin, Tik, Tok, Tik, Tok, şimdi tik tok seslerinin aralıklarına dikkat edin ve odaklanın, sessizliğiniz sizin en büyük avantajınız olacaktır. Zaman diye bir şeyin size hükmedemeyeciğini, zamanın insanoğlu tarafından yapıldığına inanın. 3.adım Şimdi dikkatlice tik tok ları dinleyin, tik tok ların arasındaki boşluğa konsantre olun ve bu boşlukların yavaşladığını/hızlandığını düşünün. ve 4.adım Bunu bir kaç dakika yapın ve kontrol edin eğer tik tak yavaşladıysa veya hızlandıysa başardınız demektir. Bunun üstüne çalışın ve saatsiz başarın alıntı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 zamanbükül krono zaman demektir aynı zamanda :)kronometre zaman sayacı . cronos diye de zaman tanrısı vardır satürn de dengidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Çalışmayı yaptım.. İkisinide yönlendirebiliyorum.. Hem hızlı hem yavaş.. Güzel bir duygu (: Paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 şimdi saatsiz dene..geç kalma sorunun varsa çok işine yarayacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.