famousghost Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2007 almanyada elde edilmiş aynı yerde fakat günün farklı zamanlarında yapılmış gök yüzündeki ufo gözlemleri. Üçegen şeklini almalarına ve şekli bozup sonra tekrar düzelten ışık görüntülerine dikkat! Sanki filodan ayrılıp dönen araçlara benziyor.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alisaid19 Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Chok ilginch ya...Sagol video ichin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 bu ne abi ya resmen boyut değiştirdim astral seyahat yapabilen arkadaşlar biraz daha mesafe arttırıp şu varlıklarla iletişime geçseler ya, yada büyü yapıyorum diyenler bi bağlama büyüsü çekselerde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 yakinda dunyaya saldiracaklar aha suraya yaziyom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2007 ilginç bi görüntü.ben inanmıyorum ama. muhtemelen bi filodur.ama uzaylıların değil abd'nin bana kalırsa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.