raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2008 güzel bir şarkı... http://www.yasaktube.com/index.php?sef=Don-Bak-Dunyaya-Pinhani&tag=pinhani&type=tag&video_id=Zq-rdlQMQFQ Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse, sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı, aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya, dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız, bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan, yolun başındaysan Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya ama dünya bize bakmıyo....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 "...Aranıza Yeni Geldim Ben Fazla Kalamam Ama Geri Dönemem Aslında Yeni Geldim Ben Çok Bir Şey istemem Ama Geri Dönemem..." Sözler, bir mültecinin duyguları gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.