Lucky Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/_np/0643/6360643.jpg "Beyaz Melek"in senarist ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, ikinci filmi "Güneşi Gördüm" için düğmeye bastı. Oyuncu kadrosunu oluşturmaya çalışan Kırmızıgül'ün, Cansel Elçin, Hüseyin Avni Danyal ve Emre Kınay adlarının üzerinde durduğu konuşuluyor."Güneş Gördüm", Doğulu bir ailenin biri subay, biri travesti, diğeri de dağa çıkıp teröristlere katılan üç çocuğunun hikayesini konu alıyor. HÜRRİYET Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 bu adama güvenim kalmamıştı zaten...şimdi tam el oldu Başlıktan okuyunca ''guneşi gördüm''kısmını yahudi kürdistanının bayrağının üzerindeki güneşe yordum ki.... öyle de gördüm 3 karekter, biri subay diğeri dağa çıkan arada kalansa travesti.. milletin bilinç altına kaçıracağı şey ya asker ya dağ yada travestisin.. nedir bu şimdi? umarım yanlış anlıyorumdur demek isterima ama..neresine diyeyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 bu adama güvenim kalmamıştı zaten...şimdi tam el oldu Başlıktan okuyunca ''guneşi gördüm''kısmını yahudi kürdistanının bayrağının üzerindeki güneşe yordum ki.... öyle de gördüm 3 karekter, biri subay diğeri dağa çıkan arada kalansa travesti.. milletin bilinç altına kaçıracağı şey ya asker ya dağ yada travestisin.. nedir bu şimdi? umarım yanlış anlıyorumdur demek isterima ama..neresine diyeyim? güzel yaklaşım değişik bir bakış açısı sanatın iyi yönleri olduğu kadar böyle amaçlara alet olduğu yönlerde var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.