Lucky Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 Bilim adamları dünyada bir ilki gerçekleştirdi, ölü bir kalbi canlandırdılar.. http://www.haberturk.com/kuturesim/kkk56546.jpg Minnesota Üniversitesi'nde çalışan bilim adamları "ölü" bir kalbi yeniden çalıştırdılar. Bilim dünyasını ayağa kaldıran deneyde ölü farenin kalbine yeni doğmuş bir farenin kök hücreleri şırınga edildi. 4 gün sonra kalp kendi kendini yenilemeye başladı. 8'inci gün ölü kalp yeniden atmaya başladı. Araştırmaların başlangıç aşamasında olduklarını belirten bilim adamları, kök hücreler yardımıyla ve vücudun kendi kendini yenileme özelliği üzerine çalışılarak ilerleyen yıllarda iflas etmiş organların yerine her hasta insana özel organ üretilmesinin mümkün olacağını belirttiler. Araştırma ekibinin başkanı Dr. Doris Taylor da, bu deneyin başarısının, bedene uyum sağlayacak organların üretilmesi çalışmaları için umut verici olduğunu kaydetti. http://www.haberturk.com/kuturesim/k1k1k1k.jpg HABERTÜRK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amethyst Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 hmm çok ilginç bir çalışma... amaölüm olsun ya...çok kalabalık oluruz aksi takdirde ayrıca çirkinleşip buruşmak yerine ölmek daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 hmm çok ilginç bir çalışma... amaölüm olsun ya...çok kalabalık oluruz aksi takdirde ayrıca çirkinleşip buruşmak yerine ölmek daha iyi kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 ölüm olsun yoksa yaşamanın anlamı olmaz........hem yaşlanınca zaten hiç bir işe yaramıyoruz.....ölüm olsun yaa..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 isteyen ölür istemeyen ölmez istemeyen sıkılır yine ölür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 çağlar boyu aranılan şey... belkide bulunması yakın... yeni gelişmeler bakalım başka nelere gebe... paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 genç kalınacak, sağlıklı olunacak ve dünya eskisi gibi güzelliğini koruyacak ve korumaya devam edecekse ben varım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 "her canlı ölümü tadacaktır" çünkü, bu evrendeki her canlı ve cansız sistemlerin bir başlangıç hikayeleri var ve her canlı sistem hayatta kalabilmek için diğer canlı ve cansız sistemlerden beleniyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Ölümün yenilebileceğini düşünmek havanda su dövmek... Her canlı bunu tadacaktır... Ölüm dünyanın devamlılığı için gerektir,bencil olmaya hakkımız yok.Biz nasıl yiyip,içip eğlenmeyi bildik,yaşlanıp ölmeyide bileceğiz! Ardımızdan gelen çocuklara da aynı tadlar sunulacaktır. Eğer ölümsüzlük olsaydı Dünya kaynakları en fazla 5 yıl dayanırdı. Ölümden kaçış yok,kimse boşuna umutlanmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 http://www.gnoxis.com/forum/bilim-and-teknoloji/28022-olumsuzluk-bulundu.html ben bu habere güveniyorum ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Öncelikle Typon emeğine sağlık...Arkadaşlar klasik cevap olarak ayet gösterip "her canlı ölümü tadacaktır" şeklinde cevap yazma stilinizi anlamış değilim.Sonuçta o ayet i siz öyle görüyosunuz ama biz zaten hergün ölüp dirilmiyormuyuz yani hergün uyuyup tekrar uyanıyoruz hergün hücrelerimiz yenileniyor illaki bir ayeti tek şekilde yorumlamak mı gerekir..Lütfen biraz daha kalıpların dışına çıkarak bakalım olaylara,kısaca bir insan gibi düşünmeyelim çünkü özümüzde tanrıyız ve bunu unutmadan tekrar hatırlayarak değerlendirme yapıp aslında sonsuz olduğumuzu tekrar hatırlayalım... Sevgi ve ışıkla kalın... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 "doğan canlı herşey elbet ölür" ( ne güzel açıkladım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Öncelikle Typon emeğine sağlık...Arkadaşlar klasik cevap olarak ayet gösterip "her canlı ölümü tadacaktır" şeklinde cevap yazma stilinizi anlamış değilim.Sonuçta o ayet i siz öyle görüyosunuz ama biz zaten hergün ölüp dirilmiyormuyuz yani hergün uyuyup tekrar uyanıyoruz hergün hücrelerimiz yenileniyor illaki bir ayeti tek şekilde yorumlamak mı gerekir..Lütfen biraz daha kalıpların dışına çıkarak bakalım olaylara,kısaca bir insan gibi düşünmeyelim çünkü özümüzde tanrıyız ve bunu unutmadan tekrar hatırlayarak değerlendirme yapıp aslında sonsuz olduğumuzu tekrar hatırlayalım... Sevgi ve ışıkla kalın... aslında konu, ölen bir kalbi tam olarak hücreleri çürümemişken tekrardan atar duruma getirmekten ibaret. bu ölümsüzlük değildir bi kere. termodinamiğin 2.prensibi entropi derki, herşey, her madde ve her sistem sürekli olarak düzensizliğe, bozulmaya doğru gider. bu tersinemez bir olaydır. bir canlının ve sistemin ölümsüz olması demek, o sistemin sürekli olarak sonsuza kadar beslenmesi demektir ki, o zaman o beslenilecek besin (enerji)lerinde sonsuz kadar olması gerekir. bizler kapalı birer sistemin parçalarıyız. bu sistemdeki enerjiler maalesef sonsuz değilki, beslenenleri de sonsuz olabilsin. her canlı ölümü tadacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2009 Aman ölümsüz falan olmayalım ya en fazla 20-30 yılım var onu bile zor beklicem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 bizler kapalı birer sistemin parçalarıyız. bu sistemdeki enerjiler maalesef sonsuz değilki, beslenenleri de sonsuz olabilsin. her canlı ölümü tadacaktır. evet bu sistemde enerjiler sonsuzdur çünkü sonsuz bir kaynaktan geliyor sadece biz kalıpları aşıp olabileceğine gönülden inanalım gerisi gelir... Herşey mümkün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 ya size inanamıyorum yaa tabiki de ölüm olmasın... ölüm olsun diyeceğiniz yere doğum azalsın deyin bence.. keşke böle bişi olsa sevdiğimiz ınsanlardan ayrlmak zorunda kalmasak. burusmak ıstemeyen arkadasa seslenıyorm buruşmayız söz veriyorum sana ölüme çare buluncak da yaşlılığa mı bulunmayacak ayrıcaa kalabalık falan olmayız dogum yapanları öldururuz olur bıter denge sağlanır:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Ölümü tadacağız kısmına takıldım.Tadılacak bişey mi?Ölecegimiz bi gerçek ama tadmak? Yok ben ağzımın tadını bozmak istemiyorum:)ölmek istemiyorum Bilim adamları biran önce bişeyler yapsın:clapping: benim için geç olmadan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagadas Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 arkadaşlar tam çürümemiş kalp i yaşatabiliriz belki ama yinede yüzlerde virüs bakteri çeşidi var yani 500 yıl yaşarsan heralde bir coğunu gecirirsin ve bunlar seni yıpratır en sonunda sıkılırsın ve ya kendini öldürürsün yada bizi sonsuz yaşam diye birşey olacağını sanmıyorum ama uzun yaşam olabilir Hz.Nuh gibi cinler gibi 600-700 yıl yaşayabiliriz bu güzel olur tabiki bilgi birisi olabiliriz 600-700 yıl gördüklerimizden sonra zaten elbet sıkılıp ölmeyi isteriz ölümden sonra ne olacağını görmek isteriz haksızmıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 walla kardeş, 10 yıl yaşayanala 100 yıl yaşayan arasında fark nedir? hiçbirşey, eminim onlara sorsak ne kadar yaşadın diye, verecekleri cevap belki de aynıdır: 1 gün kadar yada daha kısa! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2009 bilgisayarınızın bozulan parçasını saptayıp o parçayı onarırsanız bilgisayarınız yeniden çalışır.Ama ne yazıkki ölümsüzlük mümkün değil.Termodinamiğin 3. yasası idi yanlış hatırlamıyorsam,evrende olan herşey tek düzeliğe mahkumdur,güneşin enerjisi bir gün bitecek yada dünyadaki hayat.Ve öyle bir vakit gelecekki evrende enerji namına bir şey kalmamış birde big crunch vardı,nasıl bigbang ile oluşmuşsa zıttı ile (bigcrunch) yok olacak ...ama yaşlılığı,veya bir mermiden ölümü vs vs yok etmemiz mümkün.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 mumkün tabiii kendimden belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 ya size inanamıyorum yaa tabiki de ölüm olmasın... ölüm olsun diyeceğiniz yere doğum azalsın deyin bence.. keşke böle bişi olsa sevdiğimiz ınsanlardan ayrlmak zorunda kalmasak. burusmak ıstemeyen arkadasa seslenıyorm buruşmayız söz veriyorum sana ölüme çare buluncak da yaşlılığa mı bulunmayacak ayrıcaa kalabalık falan olmayız dogum yapanları öldururuz olur bıter denge sağlanır:D:D Arkadaşım burda toplumsal sorunları tartışmıyoruz doğum azalsın yada artsın gibi olaylar değil konuştuğumuz.. ben buruşmak istemiyorum gibi bir tabir kullandığımı yada ölmek istemediğimi veya kaçmaya çalıştığımı da söylediğimi hatırlamıyorum..Lütfen yazılan cevaplara tekrar bak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Herkes istediğini dilemekte özgür ama havanda su dövmeyi artık bırakın...Her canlı ölür,her canlının ayrı bir ruhu vardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Arkadaşım burda toplumsal sorunları tartışmıyoruz doğum azalsın yada artsın gibi olaylar değil konuştuğumuz.. ben buruşmak istemiyorum gibi bir tabir kullandığımı yada ölmek istemediğimi veya kaçmaya çalıştığımı da söylediğimi hatırlamıyorum..Lütfen yazılan cevaplara tekrar bak.. arkadaşım ben sana demedim üstüne neden alındın anlamadım. algıların kapalıydı sanırım o sırada ben bu yorumu yapan arkadası muhattap almıştım.... '''''amaölüm olsun ya...çok kalabalık oluruz aksi takdirde ayrıca çirkinleşip buruşmak yerine ölmek daha iyi'''' anlaşıldı umarım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2009 yanlış anlamış olabilirim kusura bakma:) Ve tabiki ölmek güzel bi olgu çünkü bizi öze yani ait olduğumuz yere götüren bir durum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.