raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 efendim bu da, yoğun ve ısrarlı istek ve tehtitten sonra boogee için..:blink: sitemizin en iyi müzik severine, radyo yayıncısına ne armağan edilir bilmiyorum ama ettik işte. umarım beğenir... kıskanç boogee.....sürekli hızla bugu bugu diyince teletabi olan kişi:ohmy: hav hav havaryu.... http://www.vidivodo.com/193553/bende-soyledim-aydin-aydin Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Puhahahhahahahauahahah :rofl: Çekemedi tabi beni, kıskanç ne olcak Yalnız şarkı seçimine bayıldım Rasko puhaha:rofl::rofl: 1 Alıntı
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Vay vay vay dont luk mii.. :rofl: Öldüm rasko.. Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 efenim boogee istedi.. bizde ekledik... -------------------- boogee....bunu görücen ve beni tehtit etmenin ne olduğunu anlıycan....kıskanç bugu... Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :D:D la ne tehditi la pobos kim bilir nasıl aktardı sana hain pobos kaka pobos da dinleyemiorum sarkıyı dinletin bana merak ediorum Alıntı
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Klipte cok güzelmis:D:D:D Alıntı
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :D:D la ne tehditi la pobos kim bilir nasıl aktardı sana hain pobos kaka pobos da dinleyemiorum sarkıyı dinletin bana merak ediorum Bana haaaa... Hain haaa... Kaka haaa... Yandın olm sennn:punish2:.. Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 sus bogi...sen birazdan gör olacakları.... Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 napıcaksan daha bakayım:D hainin ortagı:D Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.