raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2008 efendim bu da, yoğun ve ısrarlı istek ve tehtitten sonra boogee için..:blink: sitemizin en iyi müzik severine, radyo yayıncısına ne armağan edilir bilmiyorum ama ettik işte. umarım beğenir... kıskanç boogee.....sürekli hızla bugu bugu diyince teletabi olan kişi:ohmy: hav hav havaryu.... http://www.vidivodo.com/193553/bende-soyledim-aydin-aydin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Puhahahhahahahauahahah :rofl: Çekemedi tabi beni, kıskanç ne olcak Yalnız şarkı seçimine bayıldım Rasko puhaha:rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Vay vay vay dont luk mii.. :rofl: Öldüm rasko.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2008 efenim boogee istedi.. bizde ekledik... -------------------- boogee....bunu görücen ve beni tehtit etmenin ne olduğunu anlıycan....kıskanç bugu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :D:D la ne tehditi la pobos kim bilir nasıl aktardı sana hain pobos kaka pobos da dinleyemiorum sarkıyı dinletin bana merak ediorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Klipte cok güzelmis:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :D:D la ne tehditi la pobos kim bilir nasıl aktardı sana hain pobos kaka pobos da dinleyemiorum sarkıyı dinletin bana merak ediorum Bana haaaa... Hain haaa... Kaka haaa... Yandın olm sennn:punish2:.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 sus bogi...sen birazdan gör olacakları.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 napıcaksan daha bakayım:D hainin ortagı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.