Typhon Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2008 Dünyanın en uzun lego kulesi Avusturya’da yapıldı.. http://cdnimages.yonja.com/pics/news/lego1.jpg Avusturya'da en uzun lego kulesi yapıldı. Viyana'da sadece lego oyuncakları kullanılarak yapılan 29.4 m uzunluğundaki kule Rekorlar Kitabı'na girdi. Kulenin yapımında 500 bin parça oyuncak kullanıldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 vay vay vay adamlar ne ugraşmışlar beee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 uWWww :rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 çıldırmışlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 oha lan:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hail-SaTaN Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 yuhhh abii bu adamların ne kadar boş vakitleri war yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 ben böyle bir şey yapacak olsam sıkıntı basardı hiç sabrım yok ama emek işi güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 çok güzel ben de ev yapardım eskiden içine girerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 kim bilir ne kadar uğraştılar ohooo bunu yapana kadarr:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 adamlarda dert tasa yokki:( ekmek elden su gölden ye babam iç babam:) tabi böyle şeyler yapar..biz üç gün çalışmasan aç kaldık diye bağırıyoruzz:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.