Benjamin Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2008 Adamin biri yeni aldigi arabasi ile ilk defa yola Çikmiş. Araba son model, radyoyu açmak istemiş ama kanal ayar dugmesini bulamamis. Hemen servisi arayip durumu bildirmiş,servis elemani : -'Beyefendi, endişelenmeyin !... Bu yeni model bir radyo, kanal ayari otomatik. Siz ne dinlemek istediginizi söyleyin o size uygun kanalı bulur' demiş... Adam hemen radyoya seslenmiş : - 'Iglesias !' Radyodan bir ses duyulmuş: - 'Julio mu, Enrico mu ?' Adam: 'Julio ' der demez radyodan kadife bir ses yükselmis ve karşisinda Julio Iglesias' in en sevdigi sarkisi... Yola devam etmis, bir ara: - 'Jackson' demis. Radyo sormuş: - 'Michael mi ? Janet mi ? Jennifer mi ?' Adam: 'Michael' demis ve karşisinda Michael Jackson... Arabadan memnun, adam keyifle yola devam ederken yanindan hızla geçen kamyon arabaya camur sıçratmis. Adam sinirle: 'Şerrrefffsiz' diye bağirmiş. Radyo hemen sormuş: -ErdoĞan mı ? UnakItan mi ? Gül mü ? 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :rofl::rofl: Puhhahaa bu güzeldi işte :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :rofl::rofl:mükemmel ötesiyaa bitim çok güzelmiş ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 süper olumş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
didemyildiz Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 bombaa:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 :clapping:süperrrr:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 ay buda çok güzel yaa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 puahahaahahahahahahahahaha. hiç beklemiyordum koptummmmmmmmmmmmmmmmmm ))))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 harika bittim burda ya herkese anlatırım bu fıkrayı ay süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 beyendiginize sevindim arkadaşlar daha var bunlardan cok bende:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.