raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2008 bu atışma ben raskolnikov ile boogee arasında benim canımın sıkıldığı bir an - bugün öğleden sonra - telefon mesajları boyutunda olmuştur. benim gönderdiğim bir mesaja boogee cevap vermiş, ortaya da bu sonuç çıkmıştır....:whistling: raskolnikov: okunmuş pirinç... zihni açar, düşündürür, zeka geliştirir, kan yapar, vitamin toplar... raskolnikov okunmuş pirinçleri.. bir telefon kadar yakınınızda... arayın.. kanlanın... boogee: boogee prezervatifleri... raskolnikov pirinçlerinden sonraki ateşli anlar için.. önce pirinç, sonra sevinç... boogee prezervatifleri... giyin giydirin.... raskolnikov: raskolnikov kuru fasulyeleri... boogee prezervatiflerinden sonraki acıkmalar için... pirinç yediniz zeki oldunuz... prezervatif ile zevklendiniz... tabi ki acıktınız... raskolnikov kuru fasulyeleri.. yiyin...zevkten gaz çıkartın... boogee: boogee tuvalet kağıtları.... rasko fasulyelerini çıkartmanıza yardımcı 3 katlı yumuşak yapısıyla; teniniz ipek poponuz inek bütçeniz sinek gibi olsun... raskolnikov: raskolnikov kolonyaları... boogee tuvalet kağıtlarıyla işiniz bittikten sonra her yerinize sıkın..kokun... yeni fısfıs şişesinde... raskolnikov kolonyaları... kokunun yeni adı... boogee: bugi hacı yağı... rasko'nun kolonyalarından sıkıldınız mı?.. birde bunu deneyin.. siz hacca gitmeyin, hac size gelsin... ayrıntılı bilgi için; http://www.raskolaşıyorum.com raskolnikov: rasko kozmetik... hacı yağı, kolonya, deodorant... aradığınız bütün kokulu şeyler.. boogee'nin dandik adi mallarından bıkanlar için... ayrıntılı bilgi; http://www.raskoholding.com boogee: ucuza değil kaliteye gelin!... yeni ürün antirasko spreyi ile rasko ürünleri yüzünden burnunuzda oluşan raskocukları temizlemek için bugi antirasko burun spreyi... ayrıntılı bilgi için; http://www.yeterartıkberaskonekadarsürecek.com raskolnikov: raskolnikov beyaz eşya... eski ne varsa; tv, radyo, çamaşır, bulaşık makinesi..vb.. biz alıyoruz, yerine ne isterseniz onu, istediğiniz kadar taksitle veriyoruz... seçmek sizden, vermek allaha mahsus... ayrıntılı bilgi için; http://www.neokorktunmubogi.com boogee: bugi banktan ev alma komşu al hesabı... üstelik yüzde sıfır faiz oranları ile 36 ay vade seçenekelri ile... siz komşu alın, güzelse rasko'ya yollayın... ayrıntılı bilgi için; http://www.haydiberaskotadındabırakalımbenceikinoktaaçparantez.com raskolnikov: rasko'dan son nokta... kapan kaçıyo, kaçan gelmiyo..gelen salak zaten.... beş al, bir öde..altıncısı bedava... ayrıntılı bilgi için, http://www.battıkoğlum.com boogee: bugi battı balık yan gider akvaryumları piyasaya çıktı... şimdi alana tam 3 adet batan rasko balığı hediye.... ayrıntılı bilgi için; http://www.eyetergari.com 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 :rofl: Ya rofllar yetersiz kaldı çok orjinal olmuş tam bi doğaçlama ve zeka ürünü 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 ikimizde rezil olucaz demiştim dimi bugu....bugu bugu bugu...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2008 bende operatörler nasıl köşeyi dönüyor diye merak ediyordum ve gördüm şeker paylaşım;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 hahahahuehaueha delisiniz siz yaa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 küçük bir malzemeden neler çıkartıyorsunuz bravo 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 :D brawoo ya çok güzel olmuş... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 yuh abi acmıs adam ya:) arızasın olum sen :rofl: özel diye bisey kalmadı bu adama mesaj atarken dikkatli olun :rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 bu mesajlarınız olmasa kim güldürcek bizi tekrar tebrik ederim yaratıcılığnız sınır tanımıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 oha bayıldım yaf 700 mşajım vatana millete heyırlı olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 :rofl: hadi bunlar mesajlaşıor benimle bilikte aynı msjları alanların günahı ne:blink: dersteyim telefon susmadı :rofl: üstelik kimin ne msj attığı da karıştı aynı mjları bi buguma bi de raskoma yollayıp durdum:rofl: bi daha bana okula gitmeden önce okunmuş pirinç ye deme sakın rasko:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 süpersiniizz :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 :rofl: hadi bunlar mesajlaşıor benimle bilikte aynı msjları alanların günahı ne:blink: dersteyim telefon susmadı :rofl: üstelik kimin ne msj attığı da karıştı aynı mjları bi buguma bi de raskoma yollayıp durdum:rofl: bi daha bana okula gitmeden önce okunmuş pirinç ye deme sakın rasko:D:D:D:D aynen:rofl:cenesı için bi muska yok mu acaba:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 anamm Dunku msj konusu bumuyduuu :D:D:D KoPtummm Koptummm :rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 yuh abi acmıs adam ya:) arızasın olum sen :rofl: özel diye bisey kalmadı bu adama mesaj atarken dikkatli olun :rofl: ne özeli be.. ne özeli....ben mi dedim sana bana cevap ver diye...öyle kendi halinde mesaj attım ben sadece...ama sen...böyle olur sonu.... -------------------- :rofl: hadi bunlar mesajlaşıor benimle bilikte aynı msjları alanların günahı ne:blink: dersteyim telefon susmadı :rofl: üstelik kimin ne msj attığı da karıştı aynı mjları bi buguma bi de raskoma yollayıp durdum:rofl: bi daha bana okula gitmeden önce okunmuş pirinç ye deme sakın rasko:D:D:D:D ne var... yesen ne olur....hem ben para kazanırım hem senin zihnin açılır....:rofl: -------------------- aynen:rofl:cenesı için bi muska yok mu acaba:D sen sus bakim... senin için neler yaptım hala böyle diyon... eline yüzüne dursun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 alla alla sen bana satıo musun okunmuş pirinç yersem de kendim okur yerim:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 kızım bizimki harbi okunmuş...etkili...test edildi, onaylandı...nerden bulcan bunları... adi mal satan bugu dan mı?.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Süper yaaa bayıldım valla:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2008 süper yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 rezilliğimizi bir daha okuyun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 okumak istemiyorum ben bunu yaa yeter bak kafamda güzel zaten sarmıyım sana msnden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 buguuu daha ucuza vercekmiş kaliteli mallardan:rofl: seninkiler kelepirmiş öyle duyumlar aldım:blink: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 süper olmuşya :rofl: zekanıza sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 koptum ya süpersiniz valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 buguuu daha ucuza vercekmiş kaliteli mallardan:rofl: seninkiler kelepirmiş öyle duyumlar aldım:blink: yalan lan.. vallahi yalan....benden ucuz ve kaliteli satamaz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.