sidarta Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2007 madem site bu kadar astral seyahatçi kaynıyoo ve herkes kendi kendine buluşabiliyo...neden bir astral seyahat ayarlayıp hep beraber buluşmuyoruz bir yerde... belki de kimlerim gerçekten geleceği belli olur böylelikle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 astral düzlemde bu mümkünmü bu kadr deneyimli bu kadar uzak bi astral seyahat yapabilecek kimse varmı :S walla varsa helal olsun benim astral ruh 2 cm oynamıo yerinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 astral düzlemde bu mümkünmü bu kadr deneyimli bu kadar uzak bi astral seyahat yapabilecek kimse varmı :S walla varsa helal olsun benim astral ruh 2 cm oynamıo yerinden buluşmanın yeri belli oldu,saati günü de diğerleri kendilerine göre ayarlasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 evet mümkün flames. ama kimler yapabilir bilemiyorum, yeri söyleyin yoklama alalım, profiline bir madalya ekleriz gelenlerin şaka bir yana şahsen benim başarabileceğim bir şey değil ama eğer siz başarabilirseniz inanılmaz olur .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 axcd sen pek meraklısın bluşmaya da böylesi sarmadı mı yoksa:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 yok böyle geyik yaparak pek de inanılır gelmedi bana bazı konuşmalar...bu yüzden denenebilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Ben denerim şahsen.... evet başka başka?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 olleyyy nora geliyosa senin arkan sağlamdır toplarsın sen milleti...eee süper mod olmak bööle bişi sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Göreceğiz bakalım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 axcd sen pek meraklısın bluşmaya da böylesi sarmadı mı yoksa:p FLAMES üzülmesin die mekan belli oldu dedim,o gelemiosa biz gideriz die...ben çömezim o konularda...gazete köşeyazarlarımız gibi herşeyin en iyisini bilmiorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 :) Tabii herkes yapabilecek olsa gnosis toplantısınıda öyle yapardık:D Yılbaşı da geçti ama;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Ben bu buluşmaya varım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 başka yok mu aranızda astrale çıkan...helal sana yankee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Böyle bir başlık açtığına göre sende bu konuda yeterince tecrübelisin anlaşılan.. öyle mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 kendimce... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viole Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Bunu başarana kadarki gelişme aşamalarınızı merak ettim ben? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 neyi başarana kadarki... (bu arada soruları direk sordan alalım konu dağılmasın) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viole Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Astral seyahat ile buluşma yapabilecek düzeye gelmeyi başarmayı. Yeterince konuyla alakalı değil mi ki dağılsın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 ok... aslında tamamiyle meditasyonla ve odaklanmayla alakalı... ama bunun öğretisi olacağına inanmıyorum..ve kişisel konular hakkında sessiz kalınması gerektiğini bana öğretecek kadar çok ikazla karşılaştım...bu ikazların insanlardan gelmediğini belirtmek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Her cavabınla soru doğuruyorsun sanırım... Nereden geliyor bu ikaz sorabilir miyim anlatmayı uygun görürsen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 yaf uyumuyoriski astrale cıkalım gündüzleyin cıkılırmıki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
famousghost Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Bende bu ikaz ları merak ettim. gerçi cevapları biliyor gibiyim 3 olasılıklı... bakalım hangisi? 1. Yüksek kademeden bir ruhani varlık 2. Cinler 3. uzaylılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Eee sidarta? Cevaplamamayı mı tercih ediyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
famousghost Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 belki arnold şubattanegezer dir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 kişisel sorulara cevap vermiyorum arkadaşlar ve lütfen böyle bir sitede bu tarz bir konuda dalga geçmeyelim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.