sidarta Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2007 arkadaşlar bazen okuduğumuz konularla alakalı olmayan şeyler geliyor aklımıza ve bunlar için pmlere başvuruyoruz ya da konuyu dağıtıyoruz...bence burdan istediğimiz birine direk soru yöneltebiliriz..böylelikle aynı şeyi merak edenler de yararlanabilir..yalnız lütfen çok kişisel olmasın kii ben de pişma olmayım yaptığıma... başlıyorum ben.. (bu arada okuyanlar bunu okumayanlara iletsin ki herkes kendi sorusuna cevap versin) -------------------- yankeerose kaç yıldır bu işin içindesin (yani astral seyahat ve benzeri şeylerin)..ve bunda genetik bir gidişat var mı...aileden? (aile kısmı kişisel bir soru oldu sanırım istemezsen cevap vermeme hakkını kullanabilirsin...) bi de kim bu eftelya merak ettim sitede namlı biri sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Tanımaya değer biri;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Nam saldığı kesin sidarta... yokluğunda bile sana kadar geldiyse... Bende sormak istiyorum nesi dikkatini çekti diye:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 dün geldiğimde geri geldi falan diye konu açılmış...sonra bugün baktım kilitli..dedim hayırdır nereye gitti nereye geldi... yani tanımak lazım öyleyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 sidarta en iyisi söle dielim bi rüzgardi gecti gitti keske gitmeseydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 eee geri geldi mevzuu ne peki... buarada yankee sallamıyor sanırım beni:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 ban almıştı snra ban açıldı ama geri gelmedi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Konuyu okumadın mı peki sen sidarta acaba:) Şöyle diyerek bu merakını gidereyim... Bazı sebeplerden dolayı siteden uzaklaştırılma kararı alındı önce yönetimce. Daha sonra cezası süreliye çevrildi ve o süre doldu. Bu yüzden tekrar foruma yazma hakkına sahiptir kendisi. Bu kadar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 teşekkürler nora... kızgın gördüm seni istersen başlığı iptal edelim ...burda sadece konuşuyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Hayır yanlış anlamışsın...kızmadım. Başlık gayet güzel bence devam etmesi hoş olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 teşekkürler ama zaten başkasının soracağı bişey de yok galiba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Ben sorayım o zaman sana... gnosis e nasıl ulaştın? Geldiğinden beri pek ilgilisin merakımı çekti sanki bizi arıyormuşsun gibi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 o bana ulaştı demek istiyorum sadece devamı biraz kişisel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Hiçbiri cevap veremeyecek ama okuyacak biliyorum.... Eeey saatler boyunca forumu okuyan sayın misafirler! Ne maksatla üye olupta aramıza katılmıyorsuz da misafir misafir geziyorsunuz acaba:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 konulara girerken üyelik istesin ozaman sorun kalmas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Bi akıllı sen misin sormak istiyorum sana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 ozaman diger akıllılarda sölesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 firdevs sen beni sevmiyo musun...merak etgtim yaniii:p önce uyarı sonra elit üyelerle bir olup beni kırmalar aşkolsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 gnosis dışında bazı kişilerin bazı konuları konuştuğu bir yer var yani sanki burda laf salatası yapılıyor asıl konular başka yerde konuşuluyor gibi burası diğer yere geçmek için bir aşamamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Güzel soru.. Mümkün olabilir.... mümkün olduğunu bilenlerinde bilmediği başka mümkün olan şeyler olabilir... mümkün olduğunu sandığınızdan çok daha başka şeyler var olabilir... bunlar hiç tanımadığınız kişiler içinde varolabilir... böyle birşeyin mümkünlüğünü bileceğinizi tahmin ettiğiniz kişilerin hiçbirşey bilmiyor olması da mümkün... herkes biliyor da bi siz bilmiyorsunuz da olabilir... burası gnosis herşey olabilir.... Hiçbirşey olmayabilirde.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Vay be nora ne güzel cevap ya tam bir sır.... Ben de sormak istiyorum.Beni nasıl bilirsiniz sayın moderatör ve üyeler.....? -------------------- n harfinin anlamını soran arkadaşa cevabım: Nisan da doğdum ya o yüzden.Ne bilim seviyorum işte. imzamı beğenmene sevindim.Son zamanlar da iyice saçmalıyodum bişey yazamıodum.İyi demek ki bu bişeye benzemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 benim hoşuma giden bir site oldugu için girdim bir arkadaşım önerdi burda konular paylaşmak hoşuma gidiyor kavgada olsa bazaen bir çok site varken ve ben birçok siteye üyeyeyken bu sitede dolaşıyom sıcak bir sitee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Sensizim şu an dinlediğin şarkı nedir sözleri güzelmiş de? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 vay bee...nora yeni gördüm yazını...peki mümkün olan şeylerin mümkünlüğünü bizim bilmemiz nasıl mümkün oluyor..ya da senin mümkün kıldığın mümkünlüğe bizim de mümkün olan en kısa sürede geçmemeiz mümkünmüdür...ya da mümkün olmayan birşeyden bahsediyorsak böyle bir mümkünlüğü oluşturmak mümkünmüdür...bence mümkündür ve mümkünse mümkün olsun ki...mümkün olduğu kadar bir tarz yaratılsıun siteye...aslında başka isteklerim de var...bunu nereye yazmam mümkündür merak ettim de...mümkünse cevap verir misin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Sorularına benden cevap alman en mümkün şey... Mümkün olan şeylerin mümkünlüğünü bizin isteğimizle bilmeniz mümkün olabilir anca o da mümkün olan birşey varsa tabii.... Yoksa da var etmemüz mümkündür. Senin isteklerini değerlendirmekte mümkün... oda sadece pm yoluyla mümkün gözüküyor. Düşüncede herşey mümkün zaten. Belki yakında mümkünlüğünü farketmen mümkün olabilir:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.