halit_43 Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2007 Kandilli Rasathanesine gelen ilginç telefonlardan bazıları şöyle: Küstüm çiçeğim kapandı; deprem olacak gibi... Eşyamı topladım, İstanbul'u terk ediyorum. Avcılar'dayım. Kapıdaki rüzgarlık bazen deniz tarafına, bazen sağa sola sallanıyor 17 Ağustos'ta da sallanmıştı. Evde 10 kalorifer böceği duvara tırmanıyor. Deprem geliyor... Suyum ısındı deprem mi olacak? Anormal hisler duyuyorum, ateş basıyor, deprem mi olacak? Richter ölçeğini nereden satın alabilirim? Sırtımda ve ayağımda ağrı var Deprem olacak. Web sitenize bağlanamıyoruz. Bizden bir şey mi saklıyorsunuz? Burnum kanıyor, deprem mi geliyor? Köpeğim depremden önce havlamıyor... Anormal mi? UFO gördüm, siz de gördünüz mü? Ay neden çok kırmızı? Hava sıcak, deprem mi olacak? Depremi neden önceden bilmiyorsunuz? Beş gün sonra Suadiye'de parti yapacağız. Bizim caddeye yağmur yağacak mı? Martı ve kargalar çok bağırıyor, deprem olabilir mi? Sallandık, dışarı çıkalım mı? Bursa'dayım... Televizyon çok karlı... Bunun anlamı ne? Televizyonda beyaz lekeler var. Televizyondaki değişiklikler deprem habercisi sayılır mı? Küçükçekmece Gölü yeşillendi... Deprem öncesi yeşeriyor. Rüyamda gördüm deprem olacak! Antalya'dan bir kuyumcu: Hassas tartının ibresi anormalleşti... Eksileri gösteriyor... Deprem habercisi olabilir... Bugün 20'de. Daha önce de eksiyi göstermişti ve deprem olmuştu. Kuşadası'ndan arayan alkollü bir erkek: Sallanıyorum, deprem mi oldu? Saklıyorsunuz... Küfür... Bilgisayarım ilk açılırken titriyor ve değişik sesler çıkartıyor bu bir deprem işareti mi? alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 komik cidden paylaşım için tşkler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Beş gün sonra Suadiye'de parti yapacağız. Bizim caddeye yağmur yağacak mı? :)............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Richter ölçeğini nereden satın alabilirim? en güzelide buymuş yaw:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 cok komikmiş ya saol :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 ellerine salık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2007 koptum valla süper hepsi:rofl: saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 cansu kandırdın kıs beni haney gs maçı islicektiq nerdesin sen :/ ..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 valla iiymiş saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 süper ya,yıkıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Web sitenize bağlanamıyoruz. Bizden bir şey mi saklıyorsunuz? Beş gün sonra Suadiye'de parti yapacağız. Bizim caddeye yağmur yağacak mı?----> Dert var dert var tabii:D Rüyamda gördüm deprem olacak!---> Bu da bizden:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 çok komik yağmur yağmış mı acaba çok merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2007 Kandilli Rasathanesi . . Tel: (90 216) 308 05 14 Yumulun Telefonlara :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 ilgınç paylasım i Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 süper ya saol.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.