Koneseyn Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2008 Evt arkadaşlar okuduğum bi kitapta bulut silmekten söz edliyordu. Bunu denedim ve yaptım. Her denememde bulut kaybolyrdu.Küçük bulutları siliyorum büyükleri parçalaya biliyorum. Bazı arkadaşlarım bunun rüzgarla ilgili olduğunu düşünüyorlar. Bilen arkadaşlar yardımcı olurmusnuz ? Bulut silmek sevgi ve enerji ile alakalı birşeymidir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 İlk defa duydum bunu.Kitapta yazılanları aktarabilir misin_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 :blink gerekten var mı böyle bieşy acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 şok oldum desem inanırmısınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 İnanırız:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 evet inanırız da açıklama gelmiorki kimseden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 ya açıklama istiyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedusa Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 ewt açıklasa bii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cmajor Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 ilk defa duydum; ama rüzgar kontrolüyle ilgili bir şey gibi duruyor. 'blut silmek'.. kulağa hoş geliyor bayaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Bende bunu ilk defa duydummm nasıl oluyo ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 benim bi arkadaşımda bahsetmişti yapabiliorum filan demişti nasıl die sordumda bi bulut seç tamamen odaklan ve lütfen parçalan gibi bişi söle oluo demişti ama ben pek inanamamıştım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2008 tekniği nedir acaba..çok ilginç cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 ya lütfen biri artık açıklasın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Kitapta açık havada ve ufak bulutlarda deneyin diyor. Öncelikle sileceğiniz bulut'a odaklanın ama tek bir yerine değil dağılacak yerlere aynı anda enerji yollayın.Bu enerji sevgi olmalı. Odakladndığınıza buluta şunu söyleyin " bulut yok oldu" enerjinizi yollayın sonrada " bunu yaptığın için sana teşekür ederim" sadece bu nu yapın ve görün ama içinizde büyük saf sevgi olması lazım -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Ben Bunu Denizde Dalga Çıkmasın Die Yapıodum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Dalgaları kontrol etmek ruh halinle ve frekansınla ilgili o dalgalar sana uyuyor insan iletişimide böyledir. -------------------- Denizdeki dalga olayı ruh halin ve o anki frekansınla ilgili.İnsan ilişkiside böyledir.Bn buluta emir vermedim rica ettim ve tesekür ettim. " şukran v sevgi " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 insanın gücüne bak be herşeyi duydumda bulut silmeyi ilk defa duyuyorum tuhaff gercekten cok tuhaff kaldım böyle bravo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Herşey iyi güzel hoş da neden "sevgi"? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RuTky Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 cidden neden sevgi? diyecekler sevgi pozitiftir fln felan peki pozitiflikle ne alakası var negatifle çaışmıo mu bunlar ya da sevgi neden pozitif neye göre pozitif ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 vay anasina ama bizim belçika hep çok bulutlu buradaki bulutlari silinde goriyim yeteneginizi :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Herşey iyi güzel hoş da neden "sevgi"? Çünkü bence ''sevgi en büyük güçtür'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Fazla romantik olmadı mı?Biraz gerçekçi düşünüp istencin enerjisini kullandığımızı fark etsek nasıl olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Sen herşeye sevgiyle bak bakalım bu dünya nasıl olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Anlaşıldı herşeyi her zamanki gibi sizler doğru biliyorsunuz özür dilerim sustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Eklemek isterim doğada bütün olan şey sevgidir. Bünyevi duyguları ele alalım kzıgınlık nefret öfke gibi bunlar insanın içinde olan şeylerdir.Peki nasıl yok olur ? Asla yok olmaz ama bunalra zıt bir duygu yollarsan yolladığın duygu öne geçer.Şu dünyada her insan karşısındakine şükran v sevgi duysa yapılamayacak şey olmazdı.Doğa bize bunları gösterdi.Aşşağıdaki fotoda ( yer antalya falez parkı ) üzgündüm ve ağlıordum soluma döndüm ağaçlar arasındaki denizin üzerideki parıltıyı çekçektim fotoyu çektim ve baktım güneş bir şeyler gösterdi 10 sn sonra tekrar çektim yoktu.Şöyle açıklıyım güneş parıltısnı yakaladığımda üzgünlügüm gitmişdi v hayretle bakıormdum tekarar aynı yeri çektiğimdede parıltı olmadı çünkü mutluydum... http://s3.upload.gen.tr/uploads/3eyv1j8c/thumb_ads__z.JPG -------------------- Biliyorum demedim. Sadece öneri sundum yap yada yapma sana kalmış.Gerçekci olursak evt bu zamanda imkansız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.