Lair_of_Lizbeth Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2008 Bazı kimseler vardır asla hatasını kabul etmez.Bundan vicdan azabı duyup hatasını telafi etmeyi asla düşünmez.İşte böyle kimselere uygulayabileceğiniz bir büyü. Beyaz bir kağıt alın o kimsenin ismini ve size yaptıklarını kısaca yazın.Kağıdı yakın. Küllerini sağ elinize alın ve şu sözleri söyleyin: ''Wolf and horse,old signs of might Lend your strength to me this night The pain and grief they so easily give Must be returned so they may live To know and feel what they have done And change their ways,with harm to none Send back the pain,teach them this night. And help them to do what they know is right.'' Külleri havaya savurun.Üç gün içinde hatasını anlayacak ve vicdan azabıyla sizden af dileyecektir.İşe yaramazsa üç gün sonra tekrar deneyin.;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Auraile6his Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Isime , dogum tarihi de eklenirse daha etkili olur. Burcun , Arapca karsiligi eklenirse, sabit fikirliliginden kurtulmus olursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Harikasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ekimce Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 ingilizce bilmeyenler nacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 ingilizce bilmeyenler nacak? Bu Devirde İngilizce Bilmeyen Varmı ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ekimce Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 evet var cnm sence sakıncası yoksa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ekimce Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 bilmeyen varmı diyene kadar türkçesini çevirip yazsanızda ingilizce bilmeyen arkadaşlarda denese..eğer tabi bu uygulamanın ingilizce yapılması zorululuğu yoksa?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ekimce Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 soruma soruyla karşılık verdiniz bunun yerine soruma cvp verebilseniz bu laf kalabalığı olmazdı ayrıca kimsenin bişeye kızdığı yok ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Üsluplar hoş değil açıkçası... Herneyse,ingilizce olarak kullanmanızda fayda var bence.Ayrıca batı kökenli uygulamanın üzerinde arapça eklemeler yapmanın tek amacı "daha havalı" göstermektir,başka bir işe yaramaz lütfen atıcaksak da usturuplu atalım,çocuk oyuncağı değil bu konular. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 ben denedim bakalım ne olacak sonuçları yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Bu ingilizce uygulanacak ki işe yarasın türkçeye çevirince anlamını yitirir sözleri çünkü biliyosunuz mota mot çeviri olmuyo.Bu arada kağıda yazdığınız olay da ingilizce yazılsa daha iyi.Ekimce ben sana yardım ederim bana pm at ben çeviririm ingilizceye veya türkçeye çeviriyim büyüyü senin için.Safira ben denedim büyüyü zaten denemediğim büyüyü yazmıyorum önce testediyorum:D:D:D. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Bu ingilizce uygulanacak ki işe yarasın türkçeye çevirince anlamını yitirir sözleri çünkü biliyosunuz mota mot çeviri olmuyo.Bu arada kağıda yazdığınız olay da ingilizce yazılsa daha iyi.Ekimce ben sana yardım ederim bana pm at ben çeviririm ingilizceye veya türkçeye çeviriyim büyüyü senin için.Safira ben denedim büyüyü zaten denemediğim büyüyü yazmıyorum önce testediyorum:D:D:D. süper o zaman uyguladığım kişi özür dilerken suratına bakmak istiyorum hemde uzun uzun kinlendim mi ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yemek tarifi değil ki bu yahu biri yapar olur biri yapar olmaz o yüzden başarabileceğinize motive edin kendinizi yaparken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 yani öyle bi dönemde öyle bi baslık açmıssınki arkadasım cuk dıye oturdu yerine su durumumun:)ama yapmıycam hiç yapmadım bugune kadar yapmıcam:)ama yapanlar varsa sonucu cidden merak ettim paylaşırsanz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Bu ingilizce uygulanacak ki işe yarasın türkçeye çevirince anlamını yitirir sözleri çünkü biliyosunuz mota mot çeviri olmuyo.Bu arada kağıda yazdığınız olay da ingilizce yazılsa daha iyi.Ekimce ben sana yardım ederim bana pm at ben çeviririm ingilizceye veya türkçeye çeviriyim büyüyü senin için.Safira ben denedim büyüyü zaten denemediğim büyüyü yazmıyorum önce testediyorum:D:D:D. Lair_of_Lizbeth açtığı her konuda bu sorularla karşılaşıyor.. bazı kelimelerin net Türkçe karşılıkları olmamasından kaynaklanıyor... benim bildiğim de buna benzer birşey... ama bunun için eski tanrılardan yardım istiyorum... ya da bazı gezegenlerden... bir de ismi yazarken kan kullanıyorum... neyse canım.. hemen hemen aynı ama... paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Lair_of_Lizbeth açtığı her konuda bu sorularla karşılaşıyor.. bazı kelimelerin net Türkçe karşılıkları olmamasından kaynaklanıyor... benim bildiğim de buna benzer birşey... ama bunun için eski tanrılardan yardım istiyorum... ya da bazı gezegenlerden... bir de ismi yazarken kan kullanıyorum... neyse canım.. hemen hemen aynı ama... paylaşım için teşekkürler... Aynen öyle aynı sorun dönüp duruyo konularımda.Büyüleri türkçeye çevirmektense sizlere ingilizce öğretip topluca kurtulsak sorundan diyorum:rofl::rofl: Üstte dediğim gibi konuları illa türkçe uygulayacağım diyenlere türkçeye çevirip p.m atayım.Yeni büyü yazacam ama gene ingilizce olduğu için hiç yazmasam daha iyi:p:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Aynen öyle aynı sorun dönüp duruyo konularımda.Büyüleri türkçeye çevirmektense sizlere ingilizce öğretip topluca kurtulsak sorundan diyorum:rofl::rofl: Üstte dediğim gibi konuları illa türkçe uygulayacağım diyenlere türkçeye çevirip p.m atayım.Yeni büyü yazacam ama gene ingilizce olduğu için hiç yazmasam daha iyi:p:p eh herkes bukadar hazırcı olmasın... öğrenmek isteyen online sözlük kullansın... (artık kelimenin kaç anlamı varsa...) paylaşıma devam.. keep on girl..!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 bu gün yaptım bu gün faydasını gördüm yemeğe davet edildim beni kıran insan tarafından hemde yaptıktan üç saat sonra benden özür diledi arkadaşlar deneyin oluyoooooooooooooooo:thumbsup: -------------------- Yemek tarifi değil ki bu yahu biri yapar olur biri yapar olmaz o yüzden başarabileceğinize motive edin kendinizi yaparken Motive oldum haklısın ve kinlenmiştim daha önce dediğim gibi ve oldu... -------------------- yani öyle bi dönemde öyle bi baslık açmıssınki arkadasım cuk dıye oturdu yerine su durumumun:)ama yapmıycam hiç yapmadım bugune kadar yapmıcam:)ama yapanlar varsa sonucu cidden merak ettim paylaşırsanz sevinirim Sonuç= Oluyooooooo hemde kısa bir sürede cevap vermiş gibi oldu resmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackVampiress Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 terk eden sevgiliye yapsak özür dileyip barışır mıki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Denedim...Bakalım tutacak mı...Ama merak ediyorum bu nasıl bir büyü? Bedensiz varlıklar işin içine giriyor mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Denedim...Bakalım tutacak mı...Ama merak ediyorum bu nasıl bir büyü? Bedensiz varlıklar işin içine giriyor mu ? Bedensizlerle bir alakası yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Peki gerçekleşmesinin sebebi nedir? Çekim yasası mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 denedim umarım olur yaptıklarını hem türkçe hem ingilizce yazdım sonucu paylaşıcağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pandora_23 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 bu aksamm bunuda denıyım alahım denemedıgım sey kaldımı benım ya:( bu adam ne zaman aklını basına toplıycak of of Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 paylaşım için çok teşekkürler lizbeth çok güzel olmuş en önemliside kolaymış :Ddenicem mutlaka bakalım işe yarıcakmı :? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.