fcuk the life Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2008 İMAJ HİÇBİR ŞEYDİR ZEKA HERŞEY Bir apartman dairesini paylaşan üstün zekalı iki arkadaşın karşı dairesine oyuncu olma sevdasıyla büyük şehre gelmiş ancak bir garson olmaktan öteye geçememiş, üstelik sevgilisinden ayrılmış çok güzel bir sarışın taşınır. Üstün zakalı iki arkadaşa günlük yaşamda zekaları yardımcı olmaktan ziyade köstek olur ve güzel sarışına da güzelliği mutluluk yerine hep mutsuzluk getirir. Bunların üzerine bir de iki dahinin işyerinde birlikte çalıştıkları birkaç dahi arkadaşı daha eklenir. The Big Bang Theory’nin altında imzası bulunan iki isimden ilki; Chuck Lorre. ‘Dharma & Greg’ ve ‘Two and a Half Men’ dizilerinden tanınıyor. Dizinin altındaki ikinci imza ise Bill Prady’ye ait. O da daha önce ‘Married With Children’, ‘Dharma & Greg’ ve ‘Gilmore Girls’ dizilerinin yapımında yer aldı. Ortaklaşa imza attıkları ‘The Big Bang Theory’nin önceki işlerini aratmadığı söyleniyor. Eleştirmenlerin beğendiği ‘Big Bang Theory’nin izlenme oranları da yapımcıları mutlu etti. http://www.ntvmsnbc.com/news/291422.jpg İzlerken çok keyif aldığım bir dizi, mutlaka izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bölümünü paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz. HugeDomains.com - DiziWorld.com is for sale (Dizi World) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 güzel bi dizi .... İMAJ HİÇBİR ŞEYDİR ZEKA HERŞEY! :D1. bölüm için sağol fcuk 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Sen de sağol astral.. Özellikle sheldon'un kurduğu cümleler çok güldürüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 ehehhehe:D evt:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Adamım "Howard" ya herif tam komedi her lafı her hareketi kopartıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2008 çok süper bi dizi ya ikea dan aldıkları bi dolabı kuruolardı orda kopmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enony Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Şuanda sezon 2 bölüm 10 da lar dizi tutmuşa benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 bu dizi harika eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 evet bittiğim bir dizi , paylaşım için teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2009 hahah seviyorum bu diziyi hernekadar kurdukları cümleleri anlamakta zorluk çeksemde xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Titachi Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 İlgiyle takip ettiğim bir dizi. Sheldon'a ölüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2009 Leonard'ın kafasının duruşu beni sinir ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2010 penny ile sheldon sevgili olcak diye bişeyler dönüo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2010 Yeni bölümünün çıkmasını merakla beklediğim tek dizi bu sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2011 Leonard : Eğer yeni bir arkadaş edineceksek güvenebileceğimiz biri olmalı, arkamızı kollayacak birisi olmalı. Howard : Ve çok fazla parası olup süper partiler yapabileceğimiz bir sahilin kenarında yaşamalı. Sheldon : Ve bizim teknoloji aşkımızı paylaşmalı. Howard : Ve bir sürü kadın tanıyor olmalı. Leonard : Bir bakalım, para, kadın, teknoloji... Peki anlaştık, yeni arkadaşımız Iron Man olacak. bitiyorum bu sahneye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2011 Her hafta ayrı güzel oluyor herçekten muhteşem bir dizi Takip ettiğim tek dizi zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Bir bölümünde Sheldon, hastanenin tuvaletine girip,aşırı titiz olduğu için kapıyı başkasının açmasını beklemişti ve dışarı çıkamamıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SalemWitch Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Söylenebilecek tek bir şey var, Bazinga Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Sanırım baştan sona 8-10 kere izledim ama doyamıyor insan, Ay'ı patlatacakları bölüme güldüm bütün gün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2020 finali beni ağlattı:confused:keşke devam etse.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.