raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2008 altta, hiçbir anlamı olmayan facebook gruplarından ufak bir seçki göreceksiniz. ............... türkiye malezya olmasın,ukrayna olsun .................. leeds taraftarlarının kurduğu: "i bet i can find 1,000,000 people who like leeds united" yani leeds united'ı seven 1 milyon kişi bulabilirim adlı grup. ................. radikal okuyorum,caz dinliyorum,cnbce izliyorum,kendimi bi b.k zannediyorum .................. genelde loserların uye oldugu eglenceli bir grup. "çölde su arasam ütü bulurum, voltranı oluştursak g.tü olurum..." ................... feysbuk kerhanesi politik mizah grubu ..................... feysbuk'un anasi belli babasi anonim olan çizgifilm karakterleri ...................... cakal kyote'nin cibiliyetsiz road runner'i yemesini isteyenler derneği ................... 6-0 anısına 6 kasıma kadar 60.000 fenerbahçe taraftarı ................... cumhuriyet tarihinin en serefsiz basbakani:recep tayiip erdogan ................... serdar ortaç'ı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim agzımıza s.çar ...................... :rofl::rofl::rofl: alıntıdır.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 "radikal okuyorum,caz dinliyorum,cnbce izliyorum,kendimi bi b.k zannediyorum " ehehe ben buna üye olıyım her türlü özelliği barındırıyorum kendimde son üç sözcük harici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Facebook un kendisi başlı başına gereksiz zaten ... Teşekkürler konu için. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 sacmalık ama güzel:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 bencede facebook çok gereksiz çok iyren bir site ve seninde açtığın konudaki gibi gruplarıda çok saçma ve gereksiz bence böle gereksiz bir sitenin kapatılması lazım ama malesef yapamıyoruz çünkü o siteye üye olan seven birçok insan var neyse paylaşım için teşekkürler komik ve güzel bir paylaşım olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Facebook neden iğrenç olsun yahu Herşeyi amacı doğrultusunda kullanmak gerekir,bana hiç bir zaman bir sosyalleşme platformu olarak hitap etmedi ama gerçekten de 10 yıldır görüşmediğim insanları bulmamı sağladı bi de bu açıdan bakın: Gereksiz Gnoxis Başlıkları; (Özellikle bu ara günde 3-4 tane açılan) Yardım Edin Lütfen!! Kaynıma Cinler Musallat Olmuş Ne Yapsak Meleklerle Okey Nasıl Oynarım? 4.cü Azrail olursa N'aparım? Masonlar Dünyayı Yoketmek İçin Marslılarla İşbirliğindeler . vs vs vs Yani dediğim gibi bir çok şey bakış açısına bağlı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Kaynıma Cinler Musallat Olmuş Ne Yapsak Meleklerle Okey Nasıl Oynarım? :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Facebook neden iğrenç olsun yahu Herşeyi amacı doğrultusunda kullanmak gerekir,bana hiç bir zaman bir sosyalleşme platformu olarak hitap etmedi ama gerçekten de 10 yıldır görüşmediğim insanları bulmamı sağladı bi de bu açıdan bakın: Gereksiz Gnoxis Başlıkları; (Özellikle bu ara günde 3-4 tane açılan) Yardım Edin Lütfen!! Kaynıma Cinler Musallat Olmuş Ne Yapsak Meleklerle Okey Nasıl Oynarım? 4.cü Azrail olursa N'aparım? Masonlar Dünyayı Yoketmek İçin Marslılarla İşbirliğindeler . vs vs vs Yani dediğim gibi bir çok şey bakış açısına bağlı tebrik ederim çok süper bir düşüncee:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 ''serdar ortaç'ı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim agzımıza s.çar'' buna koptum ya :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 serdar ortaç'ı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim agzımıza s.çar İnce Espiri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 radikal okuyorum,caz dinliyorum,cnbce izliyorum,kendimi bi b.k zannediyorum favorim bu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 :rofl: süpermiş hele Caz dinliyorm... .. blabla bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 serdar ortaç'ı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim agzımıza s.çar bence anlamla bi söz kanımca =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 böyle siteler zaten çok gereksiz bence..facebook neymiş bea bu ne şimdi yaa cakal kyote'nin cibiliyetsiz road runner'i yemesini isteyenler derneği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 cumhuriyet tarihinin en serefsiz basbakani:recep tayiip erdogan ee bu güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 herşeyin bir cılkı çıkartılacak ya nasıl olursa olsun bende o aplikasyonların bazılarına sinir oluyorum yok profil sayacı yok profil dedektifi tamam güzel bir site eski arkadaşlarımı buldum hayırlara vesile oldu da insanlar bir tuhaf herşeyi deforme edicez kurcalıyacağız illa ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 işi gücü bırakıp da; feysbuk'a üye olmaya, grup kurmaya veya yeni kurulan grupları takip etmeye çalışan bir zihniyetin bulmayı başarabileceği en iyi grup isimleri bunlar... insanlar ne kadar heveslilermiş, koyun sürüsü gibi bir araya toplanmaya, etiketlenmeye, isimlendirilmeye... herkes kendisini bir şekilde tanımlama derdine düşmüş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 bencede facebook çok gereksiz çok iyren bir site ve seninde açtığın konudaki gibi gruplarıda çok saçma ve gereksiz bence böle gereksiz bir sitenin kapatılması lazım ama malesef yapamıyoruz çünkü o siteye üye olan seven birçok insan var neyse paylaşım için teşekkürler komik ve güzel bir paylaşım olmuş İsteyen istediği siteye girer istediği gruba üye olur isteyen sışında kalır. Bugün youtube kapatıldı diye galyana gelen bizler nasıl facebook kapatılsın diyebilirsiniz ki? Bu acaba sizin 'ben onlar gibi değilim 'diye görünme isteğinizdenmi yoksa gerçekten böyle birşeyi desteklediğinizdenmi şüpheye düştüm ki bende coyote roadrunner'ı yesin denen gruba üyeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enony Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 pek yararlı yer değil ama mecbur olarak giriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 gökten meg ryan yağsa bize er ryan düşer :D:D bide benim kurduğum var, top secret KGB ajanları :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Son olarakta yeni türeyen şu gruplar var; Facebookta sizi kimler engellemiş, facebookta resminizi kimler çalmış, facebookta sizi kimler tıklamış, facebookta sizi kimler parmaklamış görmek istermisiniz, vs,vs,vs,......... Devam edip duruyor ve hepsi birbirlerinin aynısı. Bütün bu grupların tek bir özelliği var bu sistemi kullanabilmen için bütün arkadaş listni davet et ve hepsi bunu kabul edip üye olduktan 30 dakika sonra sistem çalışacak eğer bir kişi kabul etmezse çalışmıyormuş. :S İşin tuhafı bu gruplara üye olan 7000-10000 ve fazlası kişi var. Millet biraz saf olunca bazıları neşesini buluyor. Facebook benim için gereksiz değil ilkokul,orta,lise ve asker arkadaşlarımın hepsini buldum tanıdığım ve bildiğim kişiler. Bu yüzden benim için sorun yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 serdar ortaç'ı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim agzımıza s.çar yorum yok:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 valla ben facebook un çok yararını gördüm. küçüklük arkadaşlarımın nerdeyse hepsini buldum. gereksiz gruplara katılmadıktan sonra kötü bi site değil bence. işini görsün yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 efendim ikinci bölüm.. Annemi nasıl öldüreyim Grubu Facebook'tan bakınca herkes ne kadar mutlu ve eksantrik görünüyor"Grubu Benim olucak fıstık.binicem üstüne.vurucam kırbacı vurucam kırbacı '' '' '' Ordu'nun dereleri yukarı akarsa newton g.t olur diyenler Grubu Çölde su arasam ütü bulurum, voltranı oluştursak g.tü olurum forwardla vahiy gelse okumam gRUBU Bülent ersoy'dan korkanlar Grubu Fener'in aldığı son kupayı çakmaktaşla beraber izledim diyenler üç kuruşluk karıya beş kuruşluk değer verirsen, kaşar kendini aşar Grubu Voltranı sevenler birleşin artık Grubu Anakin skywalker kötü değildi, çevresi kötüydü Kelleşmeye yüz tutmuş kafalılar Ebemide bulacam Facebook'ta Allahın izniyle Bir burhan altintop kolay yetismiyii Ne evli ne ilişkide 7/24 çelişkide Tatar ramazan michael scofield e karşi Yastığım ısındığında çevirip serin tarafını buluyorum tam benlik İçimdeki P.ç Bırakma Beni Hiç Okulunun son döneminde olup, eski yakın arkadaşının, eski kız arkadaiına teklif edip, nasılsa bir daha görmicez birbirimizi diyen 500 kişi bulabilirim" Grubu alıntı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2009 Bülent ersoy'dan korkanlar Grubu ne işe yarıyacaksa abim koptum çok komik delimi bu millet amaçları ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.