raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2008 işte, korku filmleri açısından benim favori filmlerimden biri. Uzun bir süresi olmasına rağmen( 4 saat), sıkılmadan ve zevkle izlediğim bir uyarlama. Psişik üçleri olan bir grup kişi'nin, psişik olduğuna inanılan bir konağa ziyaretini anlatan ve stephen king uyarlaması olan film, bana göre Kıng uyarlaması olarak en iyiler sıralamasında üstlerde yerini alacaktır. Oyunculuklar, müzikler, konunun sıkmadan ve belli bir disiplin içerisinde ilerlemesi filmin en büyük artıları...Kıng filmde bir pizzacı rolünde, tek bir sahnede gözüküyor. hem korku film hayranları hem de psişik güçlere merak salanlar için izlenmesi gereken bir film... filmin dvd'sinde eklerde olan "Ellen Rimbauer'in günlüğü" daha sonra ayrı bir dvd olarak çıkmıştır. Burada ise, rose red konağı'nın geçmişi, yapılışı ile ilgili hikayeler anlatılmaktadır. ...................... Yapım : 2002, ABD Tür : Korku Yönetmen : Craig R. Baxley Senaryo : Stephen King, Stephen King (Kitap) Oyuncular : Stephen King, Nancy Travis, Matt Keeslar, David Dukes, Kimberly J. Brown, Emily Deschanel, Julian Sands, Melanie Lynskey, Matt Ross, Kevin Tighe, Julia Campbell, Laura Kenny Yapımcı : Stephen King, Thomas H. Brodek, Mark Carliner, Bruce Dunn, Robert F. Phillips Görüntü Yönetmeni : David Connell Müzik : Gary Chang Süre : 4 saat, 00 dk. ......................... fragman http://www.yasaktube.com/index.php?tag=rose+red+&type=tag ......................... http://www.prairieghosts.com/rosered.jpg http://www.lakewood-wa.com/images/rose%20red%20house.jpg http://img95.yukle.tc/images/1834Cd2.jpg http://img265.imageshack.us/img265/6978/vlcsnap48517qo5.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d6/DiaryofEllenRimbauerDVD.jpg -------------------- dep sen açmadan açim dedim... senden daha fazla fanıyım ben:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 İzlediğim ve çok beğendiğim bir filmdir Teşekkürler raskom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Aaa cok güzel bir filmdir kendisi. 7-8 kez izlemisimdir:D tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 ya izle izle bitmemişti ben bi kere zor izledim sen nası 7-8 kez izledin tam 4 cdydi :D ayrıca sürekli pisişik diyip durmuşlardı iki lafın baında sölüyolardı bunu çok takmıştım onları saymaktan filmi doru dürüst izleyememiştim ama yinede güseldi =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 evet benimde izlediğim ve en çok sevdiğim favori filmlerim arasında mutlaka adı geçer olazsa olmazu-ımdandır çok süper bir film mutlaka izlemeyenlerin izlemesini öneriirim özellikler gerçek bir korku film manyağıysanız birde (cinnet)die bir film var emin oluni oda rose red gibi müthiş bir fillmm hem zaten cinnete rose red gibi 4 cd izle izle bitmiyor ama insanı büyülüyor bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 bende bu filmi izledim izlediğimde stephen king yine yapmış yapacağını dedim filmin hayranı oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 stephen kingin romanlarından uyarlanan filmlerin dahaeğlenceli oldunu örenmiştim bu filmi izşeyince ama ben geçmişi anlatan hayaletin günlüğünü daha çok sewmiştim gene de bu filmi arşiwimde saklarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 filmin ismini hatırlıyorum.. izlediğimi de.. ama nasıldı unuttum açıkcası.. o kadar çok hayaletli evlerle ilgili korku filmi var ki, karman çorman oldu aklımdakiler...ilk fırsatta yeniden izlemem gerek... çok teşekkürler.. (aradan da baya zaman geçmiş) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 ya izle izle bitmemişti ben bi kere zor izledim sen nası 7-8 kez izledin tam 4 cdydi :D ayrıca sürekli pisişik diyip durmuşlardı iki lafın baında sölüyolardı bunu çok takmıştım onları saymaktan filmi doru dürüst izleyememiştim ama yinede güseldi =) Simdi 18 yasında oldugumu düsünürsek film her bittiginde basa alıp izlemedigimi de düsünürsek 4 cdlik bir filmi rahat rahat 7-8 kez izlemis olabilme ihtimalim yüksek tabi:D(filmi cok sevdigimi de eklememe gerek yok sanırım:p) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 en çok sewdiğim korku filmi diebilirim rose red için çok uzun sürüo günlükle beraber 6cd falandı sanırım ama değer saol paylaşım için =)) stephen king olsn taştan olsn adamın he filmini beyeniyrm özellikle kötüruhtaki sarışın küçük kız =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mary_Raven Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2008 stephen king'in romanlarından uyarlananan filmler cidden iyi olmuyolar...ya yönetmende bi sorun var ya da adam film çekmeye uygun kitap yazmıyo..ben kitaplarını okurken aldığım hazzı filmlerinde alamıyorum..buna rose red konağı da dahildir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaBuSsS_CuK Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 stephen king imzalı tek sıkılmadan izledım fılm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 yaaw 4 cdlik filmdi.izle izle bitmedi beea Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 ''Evler canlıdır, ve her evin anlatacak bir hikayesi vardır. eğer bazı evler doguştan kötüyseler, bu ev cehennemde yapılmış olmalı. Şeytan'ın "evim" dedigi mekana hoş geldiniz...'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Silence Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2009 4VCD lik, benimde Stephen King uyarlamalarından en sevdiğim filmlerden birisidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 film bitti, ben de bittim..tek kelimeyle harikaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 http://i41.tinypic.com/rmnvck.jpg Rose Red Konağı - Rose Red Tür: Gerilim / Korku Yönetmen: Craig R. Baxley Senaryo: Stephen King Oyuncular: Stephen King, Emily Deschanel, Kimberly J. Brown, Melanie Lynskey, Julian Sands Filmin Konusu: Stephen king’den şok edici bir film daha:rose red konağı… rose red konağı gerçekten perili midir? Psikoloji profesörü Dr. Joyce Reardon (Nancy Travis) konaktaki lanetli güçleri uyandırmak için bütün gerçekleri bulmak için, konağın uyuyan doğaüstü güçlerini uyandırmasını amaçlayan bir psişik gezi düzenler paranormal özellikli 6 kişiyi konağa çağırır. Konakta daha önce yaşayanların ve ölenlerin sırları böylece ortaya çıkacaktır. Rose Red Konağı’nı sıradan bir konak sanmayın.Girerken sakın unutmayın: Rose Red sadece bir mekan değil. Orası yaşayan bir yokoluş sarayı arayı… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Resimler Ellen Rimbauer(Yanlış hatırlamıyorsam ismi böyleydi.)'un Günlüğü filmine ait. O film asıl filmin öncesinde yaşananları anlatıyor. Asıl film 4 cd ve 240 dakikaydı. Bıkkınlık gelmişti 3. cd'den sonra. Dizi gibi ilerliyor. Bizim site için güzel bir kaynak. Psişik yeteneklere sahip oldukça insan var filmde. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 3.cd bıraktım blkide 2 hatırlamıyorum menenjit geçirdiğimi sandım:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.