schizophrana Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2008 (düzenlendi) Hakimiyet Babun Film'in 2007 yılında İzmir Uluslararası Kısa Film Festivaline kabul edilen en büyük projesi. Yıl 2092 doğal bitki örtüsü neredeyse ortadan kalmış durumda. O gece polisler bir suçluyu gökdelenin çatısındayakalarlar ve insanlığın tarihi değişmeye başlar. Filmi izlemek ve download etmek için http://www.babun.org/img/prj/hakimiyet/poster/large/1.jpg Nisan 6, 2013 masal perisi tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 özürlümüyüm ben izleyemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 http://www.hakimiyetfilm.com/film.htm Buradan dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 işte lady sorun da tam orda zaten...açılmıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Benim ki açıldı linkte sorun yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Bende de açılmadı ve download ettim.O zaman şöyle yapıyoruz. İyi seyirler. http://www.yasaktube.com/index.php?sef=Hakimiyet-Domination&tag=hakimiyet&type=tag&video_id=Hoo9aA0gveo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Güzel filmdi teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 hmm bilim kurgu...görsel efektler ve işitsel efektler güzeldi fakat doganın öfkesini oynayan iyi degildi...ayrıca konu da aham şaham bir konuda degil...yine de tesekkurler lady...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Çok ahım şahım bir film değil pitch doğru efektler güzel anlatılmak istenen konu da oldukça güzel aslında ama yarım kalmış gibi. Kısa Film kategorisini çeşitlendirmek istiyorum bu sebeple ekledim filmi. Yorum için teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2008 serenadaschizophrana konu için veaslında daha doğrusu film için teşekkürler bence çok güzel bir filmdi eklemen için çok teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.