Cintonik Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2008 Selam arkadaşlar bu benim ilk mesajım ve ilk videom Google'da buldum büyük ihtimalle fake ama videodaki sesten çok tırstım. Kanada'da tam 12 ay ingilizce kursuna gittim ve orada bazı paranormal investigation(paranormal araştırma) guruplarına ve gezilerine katıldım.Hayalet denen şeyin gerçekte olduğunu ama bizim düşüncelerimizde ki hayalet tasvirinden çok farklı olduğunu öğrendim.Türkiye'de de böyle organizasyonların yapılmasını canı gönülden isterim. http://www.liveleak.com/view?i=762_1191082808 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Video ben fake'im dye bağarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 gülüyorum artık bunlara yok mu şöyle gercek bişey ya ama seste yakışmış güzel eklemişler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 beyaz çarşaf giymiş bir kız bence yinede paylaşım için teşekkürler :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 gerçek gibi ama negatif arkadaşları bilemem ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 şu anda tir tir titriyorumm haa titreyen ben değil telefonummuş arkadaşlar fake bunlar fake Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 yorumsuz... yinede paylaşım için tşkler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 sokak lambasıyla aynı ışık aslında sadece ışığa bi şekilde şekil verilmiş belliki feneri kadın şeklinde olcak biçimde bazı bölgelerini elleriyle falan kapatmışlardır bu şekilde ışık orda o şekilde çıkmıştı ama baya güçlü bi fener olmalı ama sokak lambasıyla aynı oldu çok belli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Neyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 paranormal investigation hakkında çok araştırmalar yaptım ama hiç katılmadım dediğin gibi türkiyede yok. Ve senden bunun ile bilgi almak isterim arkadaşıım ) çok meraklıyım bu gibi konulara ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 ölü konular irtibata geçmek istiyeceğiniz kişinin yazınızı göreceğini sanmıyorum çünkü en son 3 yıl önce girmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.