Typhon Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2008 -FARKINDA OLMAK YA DA OLMAMAK- Ben kış kadar soğuk bir varlığım Yok olmuş benim ruhum artık cansızım Ama biliyorum ki ben genede yaşamak için varım Aklım hala benimle bununda farkındayım Peki bu güç ondan mı geliyor ki inanayım İnanmıyorum tamam beni yaratmış olsa da ben köle değilim,farklıyım Doğruluk ve adalettir tek dayanaklarım Bu koca dünyada yalnızlıksa yegane arkadaşım O zaman ne olmalıdır ki amacım? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Güzel bir paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.