DunkelheiT Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2008 2007 yılının sonlarında Antalyada kuruldu.Sağlam müzik yapan eğlenceli bir punk/rock grubu Vokal:Mevlüt Altınay Gitar:Ersin Özay Gitar:Mevlüt Altınay Davul:Efkan Keskin -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 grup hakkında daha detaylı bir bilgiye ulasabilcegimiz bi yer varmı..ya da buraya ekleyebilirmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 evet bencede daha detaylı bilgi verirsen iyi olur..Çünkü bu grubu ilk defa duyuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 2.mesajını yine buraya ekle bilgi sahibi olalım arkdaşım merak ettim..dinleyip yorumlarımızı eksik etmeyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DunkelheiT Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ya bu benim kendi grubum ama şu an daha bi yerlere çıkmadık cover yapmıyoruz şu an çok sağlam 5 tane şarkımız var daha kayıta girmedik hedefimiz 10. şarkıya ulaşmak sonra kayıt vs. işlemler.ama 1-2 yıl sonra antalyanın en sağlam grubu olucak diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 hea o da güzel : ) o zaman kayıtları yaptığınız da 1 şekilde bir yerlerden görürüz duyarız heralde başarılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DunkelheiT Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 saol dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 hadi bakalım hep destek tam destek ama hücumda olsa bir kayıt alın geleceğe bırakmayın kayıt işlemlerinizi benden size tavsiye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Efkan napıyorsun daha kayıt bile yapmadık sabret sabret sabret v küllük yapmıcaz aklından sil punk da yapmıcaz unut Power power power metal yapcaz.Arkalr daha bir kaç seneye ihtiyacımız var. İlginiz için teşekürler -------------------- Bu arada Özkay değil abi Özkan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.