DunkelheiT Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2008 Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2008 2007 yılının sonlarında Antalyada kuruldu.Sağlam müzik yapan eğlenceli bir punk/rock grubu Vokal:Mevlüt Altınay Gitar:Ersin Özay Gitar:Mevlüt Altınay Davul:Efkan Keskin -------------------- Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 grup hakkında daha detaylı bir bilgiye ulasabilcegimiz bi yer varmı..ya da buraya ekleyebilirmisin? Alıntı
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 evet bencede daha detaylı bilgi verirsen iyi olur..Çünkü bu grubu ilk defa duyuyorum Alıntı
burzumsu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2008 2.mesajını yine buraya ekle bilgi sahibi olalım arkdaşım merak ettim..dinleyip yorumlarımızı eksik etmeyelim Alıntı
DunkelheiT Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ya bu benim kendi grubum ama şu an daha bi yerlere çıkmadık cover yapmıyoruz şu an çok sağlam 5 tane şarkımız var daha kayıta girmedik hedefimiz 10. şarkıya ulaşmak sonra kayıt vs. işlemler.ama 1-2 yıl sonra antalyanın en sağlam grubu olucak diyebilirim Alıntı
burzumsu Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 hea o da güzel : ) o zaman kayıtları yaptığınız da 1 şekilde bir yerlerden görürüz duyarız heralde başarılar.. Alıntı
EmilioDeCarro Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 hadi bakalım hep destek tam destek ama hücumda olsa bir kayıt alın geleceğe bırakmayın kayıt işlemlerinizi benden size tavsiye... Alıntı
Koneseyn Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Efkan napıyorsun daha kayıt bile yapmadık sabret sabret sabret v küllük yapmıcaz aklından sil punk da yapmıcaz unut Power power power metal yapcaz.Arkalr daha bir kaç seneye ihtiyacımız var. İlginiz için teşekürler -------------------- Bu arada Özkay değil abi Özkan Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.