Lighthouse Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2008 (düzenlendi) Süper anlatmış http://vidaru.com/avatar-son-hava-bukucu-guru-cakralar/6860794 Nisan 6, 2013 nazirella tarafından düzenlendi link yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2008 çok teşekkürler -------------------- avatar the guru bölümü çok seviyorum bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 super ya bu nasıl bı cızgı dızı baska bolumu yokmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 bu çizgi filmi çok seviyorum hiç kaçırmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 bızde kacırmayalım nezaman adı sanı saatını soylersen dragon ball ı cok severdım ben bu daha ıyıymıs ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=37 AVATAR (Cumartesi-Pazar 10:00) YENİ! “Su, toprak, ateş, hava... Geçmişte dört ulus barış ve uyum içinde yaşıyordu. Sonra Ateş ulusunun saldırmasıyla her şey değişti... Yalnızca dört elementin ustası olan Avatar, onları durdurabilirdi...” Avatar her hafta bu cümlelerle başlıyor. Avatar olan 12 yaşındaki Aang ve arkadaşları, dünyayı Ateş Ulusu’ndan kurtarmak için çıktıkları macerada, dört ulus arasındaki bozulan dengeyi yeniden kurmakla görevli. Artık Aang’in hükmedemediği tek element ateş kaldı. Bu da yeni bölümler Ateş Ulusu’nda geçecek demek! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 paylaşım için saol güzelmiş ve bu bölümü ben izledim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 amcam çok güzel anlatıyo bu bölümü 3. izleyişim oldu eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 1. chakra -> korku 2. -> suçluluk duygusu 3. -> utanç 4. -> keder 5. -> yalan 6. -> yanilgi 7. -> dunyevi baglantilar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 gnoxis'in kurtlar vadisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoulKepeer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 saçma bişi ne bu ama yinede emeğe saygm var saol pylsm içn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 ne demek ne bu? açık konuşurmusun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZHM777888 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Yeni çağ'ın en muazzam çizgi dizisi. Chakra ya da Şakralar sadece bir açıdan anlatılmış, lakin konuyu bilmeyen ya da yeni ilgilenmeye başlayanlar için oldukça açıklayıcı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Bu videoyu ben vermiştim ama yeniden gündeme gelmesi iyi oldu;).... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Gerçektende çok güzel anlatmış. Kolay gözüküyor buradan bakıldığında. Ama bi denemek lazım zor olmalı. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 açmadı butun çakraları 1 kız ugruna bıraktı rezalet ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 duygusal çöküntü en büyük etkenmiş bu arlar yapamam heralde ama denicem ve son çakrayı denemek için hepsini uygulucam gerçekten olursa güzel sonuçlar vericenden eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptanyetu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 bayılldımm yaa süperr daha önce denk gelmedi hiç tşkllr lighthouse:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bordobereli Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 bi katır için kapadı çakrasını kataramıydı herneyse bundan avatar mavatar olmaz olsa olsa profil resmi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2008 Çok güzel bir anima dizi çok teşekkürler ama çakra açmak bu kadar basit değil çok zaman alan bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2008 Vayy böyle çok daha aydınlatıcı olmuş. Görsel olarak izleyince hem izledikçe izleyesin geliyor hem de daha iyi algılayabiliyorsun Çok teşekkür ederim böyle çok daha aydınllatıcı olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ardasar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 bende bu diziyi çok severim en son bölümüne kadar izledim. Merak ettiğim bişey daha yani çizgifilim diye geçmek olmaz burda adamın dediği taktiklerle çakra açmak mümkün dimi?????? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 bu anime değil çizgi film sadece epey kaliteli bir çizgi film anime değil.. ve tabiki çakra açmak bir oturuşta açılacak bir şey değil ancak oradaki kişilerin keşiş olduğunu hatırlatırım zaten avatar olması cabası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ardasar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 eet bu çizgifilm anime deil amerikan yapımıymış . bi açıklamada amerikanların bunu olabildiğince animeye benzetebildiğini o yüzdende amerikada doğu çizgi film kültürünün etkisi olduğunu söylüodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Termevsimi Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2008 gerçekten çok güzel bir video teşekkürler en zor çakrada tabiki düşünce çakrasının önünü açmak , çocuk kız yüzünden başaramadı bunu güzel bir çizgi film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.