theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2008 baktım ama göremedim galiba kendi edebi ve diğer türlerdeki eserlerimizin kaydedileceği bi bölüm istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 http://www.gnoxis.com/forum/70/not-defteri.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/9888-karalama-defteri.html Yazılarını bu bölümlerde... http://www.gnoxis.com/forum/69/siir.html http://www.gnoxis.com/forum/siir/5822-kendi-siirinizi-paylasin.html Şiirlerini de bu bölümlerde; kaynak belirterek-kendin yazdığında, konunun sonuna nickini yazarak mesela- paylaşabilirsin... Başka bir sorun olursa da ilgili modlara pm atabilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Özellikle şiir için ayrı bir bölüm açılamaz mı? Çünkü paylaşan kişi yorumları almak ister fakat tek bir başlık altında bu çok zor...Ayrı bir bölüm olsa, herkes şiirini kendi postunda paylaşsa da beğenilip, beğenilmediğini daha iyi anlasak :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 bunları biliyorum galiba solemek istediğimi tam anlatamadım her şiirin veya eserin tek tek başlıklar altında deüerlendirilmesini diyorum kendi şiiriniz paylaşın bölümünde hepsi alt alta değerlendiriliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 bunları biliyorum galiba solemek istediğimi tam anlatamadım her şiirin veya eserin tek tek başlıklar altında deüerlendirilmesini diyorum kendi şiiriniz paylaşın bölümünde hepsi alt alta değerlendiriliyor Şiir ve Not Defteri bölümlerinde kaynak belirtilerek üyeler de paylaşımda bulunabilir... Sadece yazarların, şairlerin eserleri algılandıysa, düzeltmek isterim. Bu bölümlere de yazılarınızı, şiirlerinizi açarak, yoruma sunabilirsiniz... Karalama Defteri ya da Kendi Şiirinizi Paylaşın konularına açma zorunluluğu yok. O konular alternatif olarak bulunuyor. İsteyen, uygun olan yerde paylaşabilir... Değerlendirme istiyorsanız, Not Defteri Ya da Şiir bölümlerine başlık olarak açabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Şiir ve Not Defteri bölümlerinde kaynak belirtilerek üyeler de paylaşımda bulunabilir... Sadece yazarların, şairlerin eserleri algılandıysa, düzeltmek isterim. Bu bölümlere de yazılarınızı, şiirlerinizi açarak, yoruma sunabilirsiniz... Karalama Defteri ya da Kendi Şiirinizi Paylaşın konularına açma zorunluluğu yok. O konular alternatif olarak bulunuyor. İsteyen, uygun olan yerde paylaşabilir... Değerlendirme istiyorsanız, Not Defteri Ya da Şiir bölümlerine başlık olarak açabilirsiniz. ok saol herkes aynı başlık altında toplamışta sormadan bişi yapmayalım dedik bozarız filan bize kalmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 NighT_marE ve theangelofdead Kinyas'ında açıkladığı üzere kendi eserlerinizi illa Karalama Defteri ya da Kendi Şiirinizi Paylaşın başlıklarına yazmanız zorunlu değil. Düzyazılar ve denemeler için Not Defteri , şiirler içinse Şiir bölümünü kullanabilirsiniz. Her şiirin tek bir başlıkta toplanması bölüme genel bir düzenleme getirmek amacıyla. Ama ayrı tutulup değerlendirilmesini isterseniz dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2008 Teşekkür diyorum bilgilendirdiğiniz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.