Typhon Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2008 Hmm ilk başta bugün onun doğum günü olduğunu belirteyim dedim ne de olsa insanın her gün doğum günü olmuyor.O yüzden; İYİ Kİ DOĞDUN ZIBAIELECTRA :D DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRMENİ VE HUZURLU BİR ÖMÜR YAŞAMANI DİLERİM Neyse mesajı verdikten sonra bu tanınmış üye hakkında bir kaç şey yazma gereğide hissettim ve yazmaya başlıyorum Ee konudan da anlaşılacağı gibi "Yarı Melek/Yarı Şeytan" bu üye.Sırtınızı yasladığınız an arkadanızdan planlar kurmaya başlar (Sakın itiraz etme öylesin:D) Bir gün size gülerken öbür gün sert bir mizaçla alay edebilir ki şaşırmamanız içten değildir Meraklıdır ama işine gelirse soru sorar yani önce umrunda olmalısınız,bu kolay gibi görünsede sabit bir kişiliğe sahip olmadığı için size kan kusturabilir ve "tamam ya ne halin varsa gör" demeniz muhtemeldir Ayrıcı sizi önemsese bile çıkarlarını gözetmeden rahat duramaz çünkü 1 adım önde olmalıdır ki tongaya düşürelemisin yani "bencil" dense yeridir İşin aslı konu açılacak ve bu kadar şey yazılacak bir kimse değildir :D He diyebilirsiniz "ee yukarıda yazdıkların neydi?" sadece şaka yapıyordum bu kadar garip birinin doğum günü niye kutlansın ki :D:D ŞAKA!!! Tabii ki de benim bu sitede tanıdığım en cana yakın kişidir,esprilidir,muhabbeti hoştur,etrafındakileri önemser biraz feminist ama boşa değildir birşeyler yaşamıştır ki böyledir :D Kısaca "zibaielectra" benim ablamdır,annemdir :D hemen hemen herşeyi anlattığım ender üyelerdendir ve son olarak kazulette olsa çok iyi biridir :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Zibaaaaam iyi ki doğmuşsun bitanem beniimm iyi ki tanımışım seni iyi ki varsınnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 iyi ki doğdun ziba.. mutlu yıllar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 mutlu yıllar yeni yaşında herşey dilediğin gibi olur umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 zibam iyiki dogdun canım benim:) dogum gunu serefine ilk bulusmada biraların benden ama dokmemek sartıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 zibilcim doğum günün kutu olsun ne diyimki şimdi sana.. baş belası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 nice yıllara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 nice mutlu yıllara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 İyiki dogdun ziba:) Yeni yasın istedigin herseyi getirsin sana:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 ziba ablaa .... iyi ki doğduuun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 zibaielectra doğum günün kutlu olsun!!! http://www.dfsm.org/layouts/gothic-comments/gothic-comments-321.jpg http://ourspace.biz/myspace_comment_graphics/Images/Happy_Birthday/a_bloody_birthday.gif http://i249.photobucket.com/albums/gg202/eda199/birthday-comments-myspace/birthdaycommentsmyspacehappygothic3.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Yeni yaşın kutlu ve mutlu ve sağlıklı ve bol paralı ve güzelliklerle dolu olsun =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 typhon neler söylemişsin öyle :D iyi dileklerin için teşekkürederim kardeşim (kötüleri bi ara görüşürüz ) lorelei, curum, bugim, depim, light, nursen,aşiiim ve küçüklerim iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni :):) secret_sun resimler harika, çok incesin teşekkürederim:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 zibe sen neymişsin böyle....... iyi ki dogdun cnm........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2008 zibe sen neymişsin böyle....... iyi ki dogdun cnm........ diymi çokellam :D teşekkürederim ben de memnunum doğduğuma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ana biri daha doğmuş... iyiki doğmuş, doğmuşta ne olmuş doğum günümü kutlu olmuş doğmuşta haberde vermemiş anam saçmaladım.... doğduysan doğdun...bana mı doğdun ki sen ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Dogum gunu kutlu olsun zibil...:D aha bu da hediyen......meraklan ma bir sey olmaz...:D http://img235.imageshack.us/img235/6807/taselispirtoov4.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 aa abla ben sana hediye vermeyi unuttum http://img127.imageshack.us/img127/2929/270477031vn3.th.jpg bak tee hagvırtslardan getirttim bunu sana gümrük kağıdı kutunun altında tekrar yi ki doğdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 zibaa doğum gününmüş yeni gördüm canım benim iyiki doğdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 raaskoooooo ilk defa saçmaladığını görüyorum ama bu da yakışmış sana teşekkürler piiic öldürcen mi beni insan kaliteli birşey hediye eder ozyyyciim darılmazsan bişi sorcam ; o ne la night çok teşekkürederim kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 he he he... utandım be şimdi.. du sana hediye verem... fırında sütlaç http://www.kekevi.com/sutlac.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 inanmıyoruuuuuuuuuuum dünden beri sütlü tatlı sayıklıyorum ben yahu süper oldu teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ehe ehe... ne demek efenim, görevimiz... faturayı kime verem abula:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 yuuuuh nası hediye olcak bu faturayı kime vercesen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 anam teeeee burdan teee orya nasıl gitcek...sütlaç hediye, yol parası sana ait..olur mu...D: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.