Düş Sokağı Sakini Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2006 En büyükler aynı sahnede mükkemmel bir düet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 bu açılana kadar ben siirden ölmezsem iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 şuan siteye erişim zor link sağlam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
first Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 efsane isimleri bir arada görmek ve dinlemek çok güzel.paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 bişey değil arkadaşım cem karaca ve barış mançoyu rahmetle anıyorum onlar gibisi bir daha gelmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 asla zaten orası kesin ama yakınları belki yani onlara yakın demek istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2006 ALINTIbişey değil arkadaşım cem karaca ve barış mançoyu rahmetle anıyorum onlar gibisi bir daha gelmez[/b] zaten ben manço hastasıyım...onun gibisi ve gibileri bi daha gelmez.. şimdikiler iki satır bişey yazıyo bu şarkı dio... ama önceden öylemiydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Ferhat Göçer, kendi adını taşıyan ilk albümünün son klibini, Nâzım Hikmet'in sözleriyle Cem Karaca'nın bestesini buluşturan "Çok Yorgunum" adlı şarkı için çekti. Yönetmenliğini Kamil Aydın'ın, çizimlerini Şilili Rodrigo Miguel'in yaptığı klipte Nâzım Hikmet ve Cem Karaca birer martıya dönüşüyor. 40 bin dolara mal olan "Çok Yorgunum"da Nâzım Hikmet ile Cem Karaca'nın yer almasının hikâyesi ise şöyle: Ferhat Göçer, albümünün son klibini bu şarkıya çekmek ve Nâzım Hikmet ile Cem Karaca'nın da görüntülerine yer vermek ister. Ancak Göçer, klibin sonunda iki ünlü sanatçının da martıya dönüşerek uçup gitmelerini hayal eder. Gerçek görüntüler buna imkan tanımayınca sanatçı klibi animasyonla çekmeye karar verir. "Çok Yorgunum"da Ferhat Göçer gerçek görüntüsüyle yer alırken Nâzım Hikmet, Boğaziçi'nin kıyılarında daktilosuyla yazı yazmakta. Cem Karaca ise banklarda oturup kedileri sevmektedir. Klibin sonunda Hikmet ile Karaca yan yana gelerek martıya dönüşürler ve Boğaz'ın üzerinde uçmaya başlarlar. Göçer'e martı ilhamını veren, vapur yolculukları olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 ALINTI(Düş Sokağı Sakini @ 21 10 2006, 11:49 ) 19572[/snapback] Ferhat Göçer, kendi adını taşıyan ilk albümünün son klibini, Nâzım Hikmet'in sözleriyle Cem Karaca'nın bestesini buluşturan "Çok Yorgunum" adlı şarkı için çekti. Yönetmenliğini Kamil Aydın'ın, çizimlerini Şilili Rodrigo Miguel'in yaptığı klipte Nâzım Hikmet ve Cem Karaca birer martıya dönüşüyor. 40 bin dolara mal olan "Çok Yorgunum"da Nâzım Hikmet ile Cem Karaca'nın yer almasının hikâyesi ise şöyle: Ferhat Göçer, albümünün son klibini bu şarkıya çekmek ve Nâzım Hikmet ile Cem Karaca'nın da görüntülerine yer vermek ister. Ancak Göçer, klibin sonunda iki ünlü sanatçının da martıya dönüşerek uçup gitmelerini hayal eder. Gerçek görüntüler buna imkan tanımayınca sanatçı klibi animasyonla çekmeye karar verir. "Çok Yorgunum"da Ferhat Göçer gerçek görüntüsüyle yer alırken Nâzım Hikmet, Boğaziçi'nin kıyılarında daktilosuyla yazı yazmakta. Cem Karaca ise banklarda oturup kedileri sevmektedir. Klibin sonunda Hikmet ile Karaca yan yana gelerek martıya dönüşürler ve Boğaz'ın üzerinde uçmaya başlarlar. Göçer'e martı ilhamını veren, vapur yolculukları olmuş. [/b] keşke klibide koysaydında izleseydik be düsokağısakini paylaşımın için teşekkürler eminim cok güzel bir klip olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 evet ben klıbı ızlemıstım bulursam eklerım cok guzel bı klıp olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2006 ALINTI(nihtwish @ 21 10 2006, 14:34 ) 19622[/snapback] evet ben klıbı ızlemıstım bulursam eklerım cok guzel bı klıp olmus [/b] cok iyi olur valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 HERKES GİBİ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artık sen de herkes gibisin. Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin NAZIM HiKMET RAN 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 vhercle süpersin bayılıyorum ben bu şiire ve Cem karaca nın bu usta yorumuna...tabi bir o kadar da hüzünleniyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 insan ne kadar unuttum dese boşa:) her unuttum deyişinde hatırlayacaksın işte........ çok güzel şarkıdır.... teşekkürler piinar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 kalbimde kalbine yok bile kinim!!! çok güzel ya..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 insan ne kadar unuttum dese boşa:) her unuttum deyişinde hatırlayacaksın işte........ çok güzel şarkıdır.... teşekkürler piinar... :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 bilmiyordum bu sarkiyi.. tesekkurler harikaymis.. (you are no different to me yi hatirlatti.. o da superdir.. ..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Ben de bilmiyordum,büyük kayıpmış çok teşekkürler,iki büyük usta'dan böyle güzel bir eser çıkar zaten.Allah ikisine de rahmet eylesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 anarsıst ruhum bırrden sen de kımsın demek ıstedi:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 aslında herkes gibisn derken bile içinden bağarmak gelir yalan söylüyorum sen özlesin diye:) gel görki nafile... kendini inandırmışsındır artık o da herkes gibidir..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 insanın yüreğinin dibine taaaa en derine yolculuk yapmasını sağlıyo...bende ilk defa dinliyorum paylaşımın için saol sevmek sevgiyi doğru yürütmek ne zor iş..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 sen de sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 çok gusel.... çok anlamlı sözler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 çok güzel.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.