raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2008 canım yanıyor... http://www.yasaktube.com/index.php?sef=gripin--emre-aydn---sensiz-istanbula-dmanm&tag=emre+ayd%C4%B1n&type=tag&video_id=quZUvgWrexU Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin tiryakisi bir çoçuk gibi Sustum, kendime Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Güzel şarkı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 mükemmel bir şarkı iki mükemmel insanın düetinden oluşan mükemmel bir şarkı bence söz müziğide zatem biricik emre aydına aitt ikiside benim mükemmelim adamlarda hem ses var hemde yetenek .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Rezalet bir ilişkinin melodramik sonu.Tükeniş,ağlayamamak,sayfalarca yazıp gecenin bir köründe sahilde yazdığınız herşeyi yakıp küllerini denize savurmak.Değmeyecek bir insana aşık olmanın verdiği acı,onun yalan söylemesini istemek,onun gerçekleri bilmenize rağmen bir kez daha sizi kandırması için herşeyi verebileceğinizi düşünmek.Sonra kafanızda aşık olduğunuz periyi alakası olmayan bir karakterle bütünleştirdiğinizi fark edip,asla ve asla o periyi bulamayacağınız ümitsizliğine düşşmek.Düşmek,en derinlere,en karanlıklara,asla zemine ulaşamayacağınızı bilmek.Öyle bir sevmek ki onun sizi o an bilfiil aldatmakta olduğunu bilmenize rağmen,sırf eve gittiğinde başı ağrımasın diye,annesini mantıklı açıklamalarla birazdan eve geleceğine ikna etmeye çalışmak filandır bu şarkı benim için,kötüdür,yaşanmışlıktır,yanmaktır,kendinizi kül edene kadar durmamaktır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.