alev Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Da Poet - Fırtınalar Koparken Bana ruh halimle alakalı sualler sorma Dipte gezinen adımlarıma prangalar var Bir format isterim ben geçmişe Birde elime kalem ver Geleceğe dair ise onca endişe Odamda yalnız bekleyişe talim ümitler Halim "he" der, keder hayallerime küfreder Üfle sönsün mumun aydınlığı Saydam bir beden gelipte mahfeder her gece karanlığımı.. Yokluğunda elinden tuttuğum duygunun adı Söylesene sadece basit bir yalnızlıkmı ? Bu başka bir şey, ruhum böyle sormazdı! Bu başka bir şey yaren, kalem böyle yazmazdı! Damarlarım bir hayli kana susamış Sustuğum her an ellerim kollarımı bağlamış Bağışla bazen saçmaladığım onca kelamı! Bağışla hiç olmadığı kadar lekesiz bu algı! Bi yere gittiğim yok beyaz tavanda gözlerim Közler ateşi özlemin, yakar sinemi Kasımda vuku buldu akibeti ebedi Sen sadece hisset bu kırık kalemin dediklerini Bu adam terkeylermi ki hiç şatosunu? Kar sisini alsada hayatı kahpe lodosunu Bazen felek yüklenip kırabilir omuzumu Lakin sende duymadınmı o bebeğin masum kokusunu? Ben artık susmuyorum fırtınalar koparken Kâbuslarım vardı şehre güneş doğarken Hayat geçip giderken dur diyebilen yok Içimde bir aşk var durdurabilen yok!.. Etrafta gördüğüm onca sahte yüz içinde Zaman geçti baktım tüm ruhum kan içinde Sönmesi imkansız yangın çıktı bak içimde Ta derinde! içine gir ve bak, ta derinde.. Elimde mevcutsa ellerin, cihanı neyleyim? Figanı gördüm çok kez, rüyamı dinleyin. Şarkılar bırakıp kaçtı boğazımı düğümleyip Ve ben hep saklandım odamın içine herşeyi boşverip Aslında herkes tekti, ben çekip gittim Çok kez aynadan silik bir surat seyrettim Ağustostan kasıma kendimi terkettim Şimdi ise sözümle mor bi tablo resmettim.. Ben artık susmuyorum fırtınalar koparken Kâbuslarım vardı şehre güneş doğarken Hayat geçip giderken dur diyebilen yok Içimde bir aşk var durdurabilen yok!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 ŞARKIYI_DİNLE yazı kalır ya madem... sözde uçsun o zaman. . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.